VIDEOT: Luovia tapoja miten ihmiset urheilevat karanteenissa

Elämme vallitsevan tilanteen takia rajoitettua elämää, mutta ihmiset eivät voi lopettaa liikkumista. Some on täyttynyt videoista, joissa nähdään mitä kekseliäämpiä tapoja liikkua.

Urheilusarjat ovat keskeytetty, harjoituksiin ei pääse ja urheilua ei tule TV:stä. Silti näinä raskaina hetkinä liikkuminen ja ulkoilu on tärkeämpää henkiselle hyvinvoinnille kuin koskaan, joten ihmiset ympäri maailman ovat alkaneet keksiä tapoja urheilla kotioloissa. Meno näyttää hauskalta ja rennolta! Keräsimme parhaat ja kekseliäimmät palat yhteen nippuun!

Koripallokoira

Tämä hauva on varustettu huimalla hypyllä.  Kolmenpisteen heittoja lähtisi varmasti parketilla!

https://www.instagram.com/p/B98CCUxgrWa/?utm_source=ig_embed

Korista jääkuutioilla

Osa meistä hengailee kotosalla pyjamassa, mutta tämä sankari on pukenut päälleen hikipannan ja J.J. Redickin pelipaidan. Jääpalat lentelee ja vesi roiskuu, sillä nyt heitellään tosissaan!

https://www.instagram.com/p/B914oI1gItw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Pöytätennistä ikkunassa

Pöytätennistä ilman pöytää. Jos homma sujuu niin miksei? Onkohan heillä varapalloja vai onko tässä kerrasta poikki periaate?

Lattiajuoksumatto

Ei juoksumattoa kotona? Se ei riitä tekosyyksi laiskottelulle. Tirautapas Fairya lattialle ja ala kipittää!

https://twitter.com/IronsideDontsa/status/1239942826009427974?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239942826009427974&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.espn.com%2Fespn%2Fstory%2F_%2Fid%2F28931549%2Fcreative-ways-people-playing-sports-globe

Juoksumattokiekkoa

Kannattaa testata, että onnistuuhan sama lattialla ennen kuin yrität tätä juoksumatolla.

>>Kuka nappasi Stanley Cupin?

https://www.instagram.com/p/B97RyOLpA71/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Lego keilailua

Keilaradat kiinni? Ei haittaa!

Ihmishippoa

Tämä on katsauksen ehkä eniten iloa tuottava video. Etelä-Walesilaisessa vanhainkodissa pelataan ihmishippoa ja se näyttää vanhuksia piristävän!

WC-paperi kikkailua

Kuka tarvitsee palloa, kun kotoa löytyy hamstrauksen kuuminta kamaa eli WC-paperia? Paperi on nyt kysyttyä, joten toivottavasti hän vie rullan telineeseen pomputtelun päätteeksi.

https://www.instagram.com/p/B92KSaUhFOv/?igshid=p64hh6ngcrhv

Golfväylät kiinni?

Todellinen golfaaja ei jähmety aloilleen vaikka omassa pihassa ei ole riittävästi tilaa lyödä kolopalloa. Blaumin perheen isä swingaa videolla auki olevasta ikkunasta takapihalle ja saa meidät haluamaan testata samaa.

Ryhmäliikuntaa katolla ja terasseilla

Mahtavaa yhteisöllisyyttä!

https://www.instagram.com/p/B-CTrfUKKn6/

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia