VIDEOT: NHL 2017 kovimmat taklaukset

Lainekin kolattiin jäänpintaan

NHL:n kausi 2017 antoi monia mieleenpainuvia tapahtumia, kuten Pittsburgh Penguinsin toinen perättäinen Stanley Cup voitto, NHL:n laajennus Vegas Golden Knightsilla, sekä New Jersey Devilsin historian ensimmäinen ensimmäisen Draft kierroksen ensimmäinen varaus; Nico Hischier.

Jäällä nähtiin totuttuun tapaan upeita maaleja, upeita torjuntoja, lupaavia nuoria ja monta monta muuta highlight tapahtumaa. Nyt tarkastelemme kuitenkin kauden näyttävämpiä taklauksia!

5. McCabe pistää Laineen jäänpintaan

Kaikilla joukkueilla on yksi ja sama sääntö; älä koske tähtipelaajiimme. Buffalo Sabresin Jake McCabe oli tainnut unohtaa tämän, kun hän kolasi Laineen jäänpintaan avojääpommilla. Oikeutettu tappeluhan siitä syntyi.

4. Lucicin tälli Watsoniin

Mitä olisikaan taklaus highlightit ilman Milan LuciciaEdmonton Oilersin rämäpää teki itselleen samalla kerralla monta fania ja monta vihamiestä, kun hän jyräsi Nashville Predatorsin Auston Watsonin maalin takana.

3. Scheifele pysähtyy seinään nimeltä Zadorov

Colorado Avalanchen viime kausi ei antanut syytä iloon, mutta helmikuussa kotihalli sai hymyn huulille nähdessään Nikita Zadorovin pysäyttävän Jetsin tähtisentteri Mark Scheifelen kuin seinään.

2. Hendricks avustaa Sproulin vaihtoaitioon

Edmontonin Matt Hendricks oli sitä mieltä, että Detroit pakki Sproul oli pelannut liian pitkää vaihtoa ja avitti miehen omalle penkilleen.

 

1. Duchenen luistimet korkeammalla kuin pää

[DucheneHit shortcode=”DucheneHit”]

Koko viime kausi kohistiin Matt Duchenen tulevaisuudesta Coloradossa. Mikään muu ei varmasti kääntänyt Duchenen maailmaa näin nopeasti ylösalaisin, kuin Washingtonin venäläispakki Dmitry Orlovin niitti.

Lisää kovia niittejä nähdään myös olympialätkässä, Etelä-Koreassa. Kisaennakon voit lukea täältä.