Vierailu NHL-fanikaupassa muuttui kosinnaksi!

Jääkiekko tarjoaa poikkeuksetta suuria tunteita. Tunteiden vuoristorata yhdessä jääkiekko-ottelussa voi vaihdella ilosta, suruun ja toiveikkuudesta pettymykseen. Välillä sama tunteiden skaala välittyy myös arkielämään jääkiekkoaiheisten yllätysten parissa.

Vuoden 2020 urheilukosinta!

Vuosi 2020 on ollut yksi historian raskaimmille jääkiekkofaneille, kuten kaikille maailman ihmisille, ja siksi on hienoa nähdä onnen kyyneleitä myös lätkäaiheisten uutisten parissa.

HockeyTech tilastointipalvelun sisällöntuotannossa päivätöitä tekevä Caitlyn Golem on kovan luokan NHL-fani ja erityisesti Montreal Canadiens on lähellä naisen sydäntä. Montrealin kausi ei ollut tänäkään vuonna paras mahdollinen mutta tästä huolimatta naisen poikaystävä Nathan vei puolisonsa fanipaitaostoksille Bell Center lahjatavarakauppaan. Tämä ei kuitenkaan ollut mikään perinteinen paidan ostoreissu sillä koko vierailu liikkeessä kuvattiin ja juuri sen paitarekin kohdalla mihin Nathan vai Caitlynin luki pelipaidan selässä ”Marry Me”. Tavallinen ostosreissu muuttuikin todelliseksi jääkiekkoromanttiseksi kosinnaksi!

Luvassa kestävä liitto?

Oman mausteensa kosintaan tuo se että Nathan on Anaheim Ducks fani. Se että mies on valmis tekemään niin ison kompromissin että polvistuu kosintaan Montreal Canadiens fanshopissa kameroiden edessä, on osoitus siitä, että ainakin mies on valmis tekemään kompromisseja rakkauden eteen. Mikähän mahtaa olla Habs-logon rintaansa tatuoineen Caitlynin laita?

Veikkaussivut.com onnittelee pariskuntaa!

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia