Virgil van Dijk sivussa loppukauden!

Liverpoolin keskuspuolustaja ja koko joukkueen avainpelaaja Virgil van Dijk loukkasi Everton -ottelussa polvensa. Sairasloma on noin kahdeksan kuukautta.

Liverpool Valioliiga

Liverpoolin puolustuksen lukko Virgil van Dijk on loppukauden sivussa loukkaantuneena. Uutisten mukaan van Dijkin polven eturistiside repesi ottelussa Evertonia vastaan, ja se tarkoittaisi jopa kahdeksan kuukauden sairaslomaa.

Van Dijk joutui Evertonia vastaan sivuun jo 11. minuutilla, kun Evertonin maalivahti Jordan Pickford osui Pool -toppariin.

Liverpool ei ole vielä virallisesti kommentoinut Van Dijkin loukkaantumista, mutta joukkueen manageri Jurgen Klopp totesi matsin jälkeen, että ei hyvältä näytä.

Van Dijk yritti ottelussa aluksi hoideon jälkeen jatkaa peliä, mutta vaikka hän pääsi seisomaan, niin liikkumisesta ei tullut mitään.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Eturistisidevammat ovat jalkapalloilijoille hankalia, mahdollisesti uran lopettavia tai ainakin pelitason rankasti laskevia vammoja. Palaaminen on toki huippufutaajien kuntoutusmahdollisuuksilla enemmän kuin todennäköistä.

Zlatan Ibrahimovic loukkasi eturistisiteensä pelatessaan Manchester Unitedissa, ja pitkän huilin jälkeen mies on edelleen kentällä leijona.

Brasilian kärkipelaaja Ronaldo loukkasi myös ACL -jänteensä. Hän palasi kentälle, mutta ei ollut enää yhtä nopea kuin ennen.

Liverpool Valioliiga