Voita huikea Unibetin UFC-matkapaketti Abu Dhabiin katsomaan Teemu Packalenia ja Khabib Nurmagomedovia

Unibet jatkaa loistavien UFC matkapakettien tarjoamista, kun Syksyllä he järjestävät kampanjan jossa voittaja pääsee kaverinsa kanssa katsomaan UFC-242 tapahtumaa Abu Dhabiin.

teemu packalen ufc

Tämän tapahtuman pääottelussa Khabib Nurmagomedov puolustaa kevyen sarjan mestaruutta amerikkalaista Dustin Poirieria vastaan. Ja jos tämä ottelu ei ole tarpeeksi jännittävä niin kehässä nähdään myös turkulaisen Teemu Packalenin paluuottelu. ”Pacu” ei ole otellut loukkaantumisten takia kahteen vuoteen, mutta nyt Abu Dhabissa tuo odotettu paluu tapahtuu ja sitä ei kannata missata.

Abu Dhabin UFC-242 tapahtuma järjestetään 7. syyskuuta ja Unibet jakaa siihen kaksi kappaletta kahden hengen matkapakettia. Ohjeet alla miten osallistua matkapakettien arvontaan.

  1. Luo tili Unibetillä ja kirjaudu sisään
  2. Mene kampanja sivulle ja klikkaa osallistu nappia
  3. Saat yhden arvan kun lyöt vetoa viiden (5) euron panoksella mitä tahansa urheilulajia
  4. Saat kolme arpaa kun lyöt vetoa viiden (5) euron panoksella vapaaottelua
  5. Matkapaketit arvotaan 12. ja 19. Elokuuta. Kampanja on voimassa 1.–18.elokuuta. 
Voita matka Abu Dhabin UFC-iltaan

Voita matka Abu Dhabin UFC-iltaan

Luksus UFC kokemus luvassa

Tämä on oivallinen tilaisuus voittaa itselleen luksusmatka vaikka vapaaottelu ei olisikaan suosikkilajisi. Tähän matkaan kuuluvat lennot Helsingistä Dubaihin ja takaisin. Yöpyminen on järjestetty viiden tähden hotelliin aamupaloineen ja itse ottelupäivänä kuljetus Abu Dhabin du Live! Areenalle lippujen kera on totta kai ilmaista. Nautinnollinen UFC-ilta tiedossa!

Matka-aika on 4.-9. syyskuuta.2019. 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia