VIDEO: Vuoden 1992 NHL All-Star ottelu oli täynnä tähtiä!

Vuoden 1992 NHL All-Star ottelussa oli koossa yksi kiekkohistorian legendaarisimmista pelaajakattauksista!

 

nhl all star veikkaussivut 1992

Yksi NHL-kauden tähtihetkistä vuodesta toiseen on NHL All Star viikonloppua eli suomalaisittain tähdistöviikonloppu. Nimensä mukaisesti tähdistöviikonloppu kokoaa yhteen kaikki taalaliigan suurimmat ja taitavimmat tähdet. Nyky NHL:ssä All Star viikonloppu tarjoaa paljon erilaisia taito-, laukaus ja kikkakisoja. Välillä pelaajat yltyvät hassuttelemaan erilaisissa asusteissa ja veivaamaan kikkoja, jotka taivuttavat perinteisen kiekkoilun sääntöjä.

Vuoden 1992 tähdistötapahtumassa meno ei ollut yhtä kuorrutettua kuin nykyään mutta osallistujaluettelo oli todella kermainen!

Tähtiä tähtien perään ⭐⭐⭐

Vuoden 1992 tähdistöviikonloppu oli pelaajamateriaaliltaan kirjaimellisesti legendaarinen. Silloisia Wales Conferencea ja Campell Conferencea edustivat kaikki lajin suuret nimet ja mikä parasta, All Star kisa oli yhteispistedein valossa ennen tapahtuman päätöstä tasan, jonka vuoksi voittajajoukkue ratkaistiin äkkikuolema rangaistuslaukauskisassa!

Tämä rankkarikisa oli ja on edelleen ehkä yksi historian ikonisimmista, kun kisaa ottivat osaa muun muassa sellaiset vaatimattomat nimet kuten Mario Lemiux, Wayne Grezky, Brett Hull, Jaromir Jagr, Steve Yzerman, Sergei Fedorov ja Joe Sakic. Maalien suulla näiden tähtien kiekkoja pysäyttivät Ed Belfour sekä Patrick Roy.

Ihastele tästä yhtä kaikkien aikojen rankkarikisaa ja aivan mahtavia mulletteja!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia