Washington Capitalsin Stanley Cup voitto sai fanit ottamaan tatuointeja

Moni Caps-fani on ikuistanut ihoonsa suosikkijoukkueensa kuvan mestaruusjuhlien jälkeen.
Tattoo_kuvituskuva

NHL-seura Washington Capitals voitti viime kauden päätteeksi jääkiekkomaailman himoitumman pystin Stanley Cupin. Seura, fanit ja erityisesti seuraikoni Aleksander Ovechkin olivat jahdanneet pyttyä jo vuosi kuin kuuta nousevaa. Vihdoin saavutettu mestaruus ei unohdukaan faneilta varmasti koskaan, ja erityisesti kourallinen hardcore-faneja tulevat muistamaan kesän 2018, kiitos ihoon otettujen mestaruustatuointien!

Yhdellä fanilla onkin jalassaan todella näyttävä ja massiivinen kuva itse supertähti Ovechkinista seuratovereineen nostelemassa mestaruuspokaalia. Tämä hieno taideteos kattaa käytännössä koko miehen jalan reidestä nilkkaan.

Now that’s a tattoo ??. . (Via: r/Hockey)

Henkilön TSN (@tsn_official) jakama julkaisu

Kuten todettua niin tämä jättimäinen teos ei ole suinkaan ainoa Capitals-aiheinen kuva jota on hakattu ihoon mestaruusjuhlien jälkihöyryissä. Tässä vielä muutama muu kuva, joista GOAT on ehkä toimituksen suosikki…

 

full image

 

 

Myös Suomessa on nähty vastaavanlaista meininkiä, muun muassa erään Liiga-fanin toimesta joka ikuisti ihoonsa Tappara-legenda Pekka Saravon Kanada-maljan kanssa:

Saravo_Tattoo

Mitä mieltä sinä olet näistä urheiluaiheisista tatuoinneista, ottaisitko sinä sellaisen?

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia