Wenger haluaa heti David Luizin ja/tai Vincent Kompanyn

Kun peli ei suju niin kuin pitäisi, niin Arsene Wengerillä on kaupanteko mielessä. Tammikuussa pitäisi saada kokenut Valioliiga-toppari.

Valioliigan Arsenalkin on aikeissa vahvistaa joukkuettaan tammikuussa. Sen kausi on mennyt sen verran penkin alle, että jotain manageri Arsene Wengerin on tehtävä. Arsenal on nyt sarjavitonen, kärjen Manchester City on jo 19 pisteen päässä. Kauden alla joku jo uskalsi sanoa, että tämä kausi on Wengerin Arsenalille se ”nyt tai ei koskaan” -kausi. Sopimuksensa loppupuolella olevia tyytymättömiä tähtipelaajia ei myyty, vaan koetettiin vielä laittaa all-in. Tulos on nyt se, että pieleen meni. Peli ei kulje kuin ajoittain ja starat ovat edelleen haluamassa muualle.

Arsene Wengerin suurimmat mielenkiinnot kohdistuvat brittilehtien mukaan kokeneisiin puolustajiin. The Sun kirjoittaa, että Wenger olisi halukas maksamaan 25 miljoonaa puntaa Chelsean brassipuolustajasta David Luizista. David Luiz on ollut viime aikoina polvivaivaisena sivussa peleistä, mutta ilmeisesti hän olisi piakkoin valmis palaamaan kentälle. Wengerillä on kilpailijoita David Luizin saamisessa, sillä The Sun kertoo myös, että Newcastlen manageri Rafa Benitez olisi valmis ostamaan brassipakin. Myös Manchester Unitedin, Bayern Munchenin ja Juventuksen on kerrottu seuraavan David Luizin tilannetta tarkasti.

Daily Starin mukaan Arsene Wenger olisi myös hyvin kiinnostunut Manchester Cityn belgialaistopparista Vincent Kompanysta. Arsenalin tyytymätön tähtipelaaja Alexis Sanchez oli kesällä melko lähellä siirtoa Manchester Cityyn, ja Daily Starin mukaan Wenger olisi tekemässä tarjousta Kompanysta, jos Sanchez lähtee tammikuussa ManCityyn. Cityn tarjous Sanchezista oli kesällä 60 miljoonaa puntaa, nyt sitten Kompany voisi olla kaupassa osamaksuna. Kompanyn ostaminen on kyllä valtaisa riski, hän on viime vuosina ollut paljon enemmän sairastuvalla kuin pelikentällä.