Wheelerille neljä maalia, Nikulle kauden ensimmäinen

Sami Niku teki kauden ensimmäisen maalinsa ja Blake Wheeler uransa ensimmäisen neljän maalin illan, kun Winnipeg voitti Columbuksen.

Jets -kapteeni Blake Wheeler teki neljä maalia ja puolustaja Sami Niku kauden ensimmäisensä, kun Winnipeg Jets voitti vieraissa Columbus Blue Jacketsin 5-2. Patrik Laine sai syöttöpisteen yhteen Wheelerin maaleista.

Sami Niku aloitti ottelun maalinteon, kun peliä oli pelattu reilu pari minuuttia. Niku veti rannekudin siniviivalta kohti Columbuksen maalia, ja sinne meni. Hänen saldonsa kaudelta on nyt 18 ottelua sekä tehot 1+3.

Wheeler teki yhden maalin ottelun toisessa erässä ja kolme viimeisessä erässä.

Ensimmäisen maalinsa Wheeler ohjasi maalin edestä sisään. Dmitri Kulikov laittoi kiekon maalille, ja Wheeler siirsi sen ohi Columbuksen maalivahdin Sergei Bobrovskin.

Toisen maalinsa Wheeler teki kolmannessa erässä, kun lähes kahdeksan minuuttia oli pelattu. Nyt hän ohjasi Nathan Beaulieun rannekudin maaliin.

Kolmannen maalinsa Wheelerin teki Patu Laineen syötöstä. Wheeler paukautti Laineen poikkikentän syötön maalin. Viimeisen Wheeler teki tyhjiin pelin lopussa.

”Sitä haluaa tehdä hommansa, se on tärkein asia. Se on meidän ketjun tavoite joka ilta, pitää tehdä homma komeasti. Maalinteko on yksi meidän töistämme, mutta myös pidämme pieniäkin juttuja tärkeänä. Se on se palkitseva osa, yritämme saada jotain aikaan, yritämme saada hyvän fiiliksen aikaan ja jatkaa tätä tällä reissulla”, Wheeler selitteli matsin jälkeen.

Neljän maalin ilta oli Wheelerin NHL -uran ensimmäinen. Hattutemppua hän ei ole tehnyt sitten lokakuun 2017.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia