White House Boxing Night seuraavien superotteluiden brändinä?

Luvassa eeppisiä taisteluita?

Kamppailu-urheilun maailmassa ei ole vuoden 2018 puolella ollut tähän mennessä mitään megaotteluita jotka olisivat vetäneet edes vähän vertoja taannoiselle Mayweather vs. McGregor spektaakkelille. Tulevana viikonloppuna kuitenkin tapahtuu, kun gongi kumahtaaAnthony Joshua ja Joseph Parkerin välisen raskaansarjan maailmanmestaruusottelun alkamisen merkiksi.

Lauantaina 31.3.2018 oteltavan huippuottelun lisäksi maailmalla on viritteillä viihdearvoltaan isoja otteluita joiden urheilullinen panos voi olla vähän mitä sattuu. Vai mitä sanotte esimerkiksi potentiaalisista taistelupareista Steven Seagal vs. George Foreman sekä Donald Trump vs. Joe Biden?

Donald Trump vs. Joe Biden

Yhdysvaltojen hallitsevalla presidentillä Donald Trumpilla on parasta aikaa käynnissä pieni sanaharkka Barack Obaman aikaisen varapresidentin Joe Bidenin kanssa. Vanhat jäärät ovat heitelleet uhkauksia ilmoille puolin ja toisin. Ensin Bidenin kertoi, että jos hän olisi ”Trumpin kanssa koulussa niin pieksisin pullikoijan kunnolla”. Trump taas vastasi tähän tyypilliseen tapaansa Twitterissä ja kertoi että ”laittaisin Bidenin itkemään ja tiputtaisin hänet kovaa kanveesiin”. Miesten välillä tuskin nähdään todellisuudessa nyrkkeilyottelua, mutta peliyhtiöt ovat päättäneet silti tarjota kertoimia matsille. Kerrointen valossa räyhä-Trump veisi kamppailun 1.70 kertoimella. Myös sosiaalisessa mediassa on luonnollisesti innostuttu matsista ja intensiivisyydeltään ottelu olisi varmasti tätä luokkaa:

 

Steven Seagal vs. George Foreman

Trump ja Biden sanaharkan taustalla on tietenkin poliittiset motiivit mutta se miksi George Foreman haluaa hakata Steven Seagalin on allekirjoittaneelle arvoitus. Ehkäpä tässäkin ovat taustalla poliittiset motiivit Foremanin ollessa jenkkipatriootti kun taas Seagal hengailee Vladimir Putinin kanssa.  Entinen nyrkkeilytähti on kuitenkin suorasukaisesti haastanut toimintaelokuvista ja kierrepotkuista tutun Steven Seagelin otteluun, jossa erotellaan jyvät akanoista. Twitterissä esitetyssä haasteessa Foreman ilmoittaa, että hän ottelee nyrkkeilysäännöin, Seagal saa tehdä mitä ikinä lystää:

 

Myös tämä potentiaalinen ottelu on saanut sosiaalisessa mediassa aikaan reaktiota, kuten nämä alla olevat:

 

 

Ottelua ei ole vielä virallisesti sovittu (jos koskaan tullaan edes sopimaan) mutta myös tälle ottelulle löytyy kertoimia. Niiden perusteella takatukka-Seagal on selkeä ennakkosuosikki kertoimella 1.33 kun taas Foreman saa tauluun lukemat 3.00. Ennen tämän ottelun betsaamista suosittelemme kuitenkin lukemaan Joshua vs. Parker ennakkomme.