Winnipeg Jets kapteeni Blake Wheeler ei suostu ottamaan paineita seuran harteille

Stanley Cup paineita asetellaan jo eri seuroille.

NHL logo

Suomalaispelaajien Patrik Laineen sekä Joel Armian edustama Winnipeg Jets on ollut yksi kuluvan NHL-kauden suurimmista komeetoista yhdessä Las Vegas Golden Knightsin kanssa. Kanadalaisjoukkue on parhaassa vedossaan sitten NHL-sirkukseen takaisin liittymisensä jälkeen.

Joukkue on tällä hetkellä koko läntisen konferenssin kolmantena sekä oman keskisen divisioonansa toisena, vain kahden pisteen päässä kärkijoukkue Nashville Predatorsista. Jetsin harteille onkin alettu pikkuhiljaa asettamaan jopa Stanley Cup mestarin paineita, mutta joukkueen kapteeni Blake Wheeler haistattaa näille huhuille pitkät. Mies itse jutteli voitokkaan tiistaisen Washington Capitals kamppailun jälkeen seuraavanlaisia: ” Minun mielestäni nyt kyllä pitää painaa hieman jarrua. Täällä puhutaan mestarisuosikista, mutta emmehän me ole vielä edes varmasti ”fucking” pudotupeleissä. Meistä rakennetaan jotain suurempaa mitä olemme, pyrimme vain parantamaan omaa peliämme joka ilta.”

Wheelerin perheessä on ainkin kova luotto isän otteisiin:

Might wanna turn the volume down ???? @nhljets

Henkilön Blake Wheeler (@26blakewheeler) jakama julkaisu

Joukkueen hyvä menestys tämän kauden runkosarjassa on saanut suhteessa pienen markkinan ja kiekkohullun Winnipegin tärisemään onnesta. Wheeler totesikin että ”Tämä on todella spesiaali kaupunki pelata, mutta pitää muistaa, ettei tämä organisaatio ole vielä voittanut oman olemassa olonsa aikana yhtään pudotuspeliottelua. Joten työskentelemme kovasti muuttaaksemme tätä historiaa.”

Wheeler on oikeassa. Mies on edustanut Jetsiä siitä asti, kun organisaatio siirtyi Atlantasta Kanadaan. Joukkue on onnistunut uuden tulemisensa jälkeen selviämään pudotuspeleihin vain kertaalleen vuonna 2015, jolloin matka tyssäsi suoraan neljässä ottelussa lukemin 4 – 0 Anaheim Ducksille.

Joukkueen selkään on siis asetettu jo hyvissä ajoin isot odotukset. Aika ja pitkä kevät tulee näyttämään lunastaako Laine, Armia, Wheeler, Ehlers ja kumppanit ikuisestin paikan Jets-fanien sydämessä.

Lunastaako Leijonat suomalaisten kovat odotukset Etelä-Korean talviolympialaisissa? Lue lisää talviolympialaisista ja Leijonien seuraavasta ottelusta.