Zdeno Chara puolustelee tylytyksen kohteena olevaa Tuukka Raskia

Boston Bruinsin maalivahti Tuukka Rask saa tasaisin väliajoin kritiikkiä ja arvostelua siitä, että hän ei koskaan tule voittamaan Stanley Cuppia. Nyt kun pelaajilla on aikaa, niin puolustajajärkäle Zdeno Charalla on aikaa puolustella Bostonin tiiliseinää.

Yksi rakastettu Boston Bruins pelaaja on jatkuvan kritiikin kohteena ja hän on maalivahti Tuukka Rask. Rask on ollut jo kauan mielipiteitä jakava pelaaja Boston fanien keskusteluissa. Häntä ylistetään, mutta samalla häneen ei luoteta.

Ihmiset sanovat, että Rask ei voita silloin kun hänen pitäisi voittaa ja että hän ei ole tosipaikassa niin hyvä kuin hänestä puhutaan. Monien mielestä Rask ei tule koskaan voittamaan Stanley Cupia. Etenkin suomalaisten mielestä tälläisiä mielipiteitä laukovat fanit eivät vain näe pelin moniulotteisuutta ja he eivät ymmärrä, että heillä on maalissaan yksi NHL:n parhaista maalivahdeista.

Zdeno Chara puolustaa myös kaukalon ulkopuolella

Bruinsin kapteeni Zdeno Chara on eri mieltä kuin fanit ja hän päätti puolustaa joukkueensa maalivahtia lisäämällä kuvan ja puolustavan tekstin Instagram-tililleen.

-Silloin tällöin minulta kysytään, että voiko Tuukka johtaa meidät Cup-voittoon. Tällä kaudella Tuukka päästi vähiten maaleja yli 15 otteua pelanneista vahdeista ja päästi ainoastaan 2.22 maalia/ottelu. Erinomaisella työllä hän auttoi joukkuettamme keräämään eniten pisteitä NHL:ssä. Joten tässä vastaukseni: Tuukka on Bostonin muuri, Chara puolustaa suomalaista kauniilla sanoilla.

Luottamus on tärkeintä mitä maalivahti voi joukkueeltaan saada. Nämä kapteenin sanat auttavat Raskia varmasti eteenpäin ja toivon mukaan Charan tituleeraama ”Bostonin muuri” nimitys alkaa kuulumaan fanien keskusteluissa. Nyt kun joukkueen kapteeni on antanut lausuntonsa, niin fanien on vaikea vängätä vastaan.

Ennen kauden keskeytymistä Rask pelasi mahtavasti, sillä hänen tilastot näyttävät 26 voittoa, kahdeksan tasapeliä ja ainoastaan kuusi tappiota. Päästettyjen maalien keskiarvo 2.22 ja torjuntaprosentti 92.9 on hänen kaikkien aikojen parasta antia. Hän oli vahva Vezina Trophy ehdokas, mutta nyt palkinto jää ilmeisesti jakamatta.

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia