Mourinhon aika pian ohi, Zidane ManU:n seuraava manageri?

Manchester Unitedin kauden aloitus on heikoin liki kolmeen vuosikymmeneen. Legendaarinen ranskalainen Zizou Zidane on huhujen mukaan jo aloittanut valmistelut Englantiin muuttamiseksi.
Jose Mourinho, hieman hapan

Manchester Unitedin liigakauden avaus on ollut seuran huonoin 29 vuoteen, ja samalla on jo uutisoitu, että Zinedine Zidane on aloittanut englannin kielen opiskelun. Mitähän se meinaa?

ManU hävisi lauantaina West Hamille vieraissa 1-3. Joukkueen peli oli raporttien mukaan surkeaa, halutonta ja vetelää. Varsinkin puolustuspelaaminen, joka aiemmin on Jose Mourinhon joukkueissa, ollut aina erinomaista, oli todella heikkoa.

ManU:n huippupalkkaa saavista miljoonamiehistä Paul Pogba otettiin 0-2 -tilanteessa vaihtoon. Alexis Sanchez ei ollut kokoonpanossa ollenkaan. Sanchezin viikkopalkka on 350 000 puntaa viikossa, ja tällä hetkellä hän taitaa olla heikompi pelaaja kuin vaikka Norwinchin suomalaisässä Teemu Pukki. Jose Mourinho on tuhlannut siirtomarkkinoilla valtavat määrät rahaa, mutta yllättäen muualle loistaneet tähdet ovat sitten Unitedin paidassa todella heikkoja.

ManU:lla on nyt seitsemän ottelun jälkeen saldona 3-1-3. Valioliigan kärkijoukkueet Manchester City ja Liverpool ovat jo yhdeksän pisteen päässä. Vielä ei ole edes lokakuu, ja Unitedin kamppailu mestaruudesta alkaa jo olla taputeltu. ManU on maailman eniten voittoa tekevä futisseura, viime vuosien taapertaminen ei varmaan kovin pitkään sovi omistajille.

Brittilehdet ovat jo uutisoineet juorun, että Real Madridin ex-manageri, ja ennen kaikkea yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista, Zinedine Zidane olisi jo aloittanut englannin opinnot. Zizou olisi varmasti hyvä manageri sekaisin olevien supertähtien joukkueessa. Hän on jo näyttänyt, että tulee toimeen suurten egojen kanssa. Zidane voitti Real Madridissa Mestareiden liigan kolme kertaa, eli hän pärjäsi mainiosti joukkueessa, jossa oli mukana diivoja kuten Ronaldo, Sergio Ramos ja Benzema.

ManU:n johtoportaan Ed Woodward on aikaisemmin vakuuttanut, että seura haluaa pitää kiinni riitakaksikosta Jose Mourinho ja Paul Pogba. West Ham -tappion jälkeen Englannissa kuitenkin on julkaistu uutisia, että ManU olisi jo neuvotellut Zidanen kanssa. ManU tietenkin on kieltänyt tämän kaiken, mutta usein näissä uutisissa on aina jotain perää. Vuonna 2014 ManU kiivaasti kielsi neuvottelevansa Louis van Gaalin kanssa, ja pari kuukautta myöhemmin van Gaal oli ManU.n uusi manageri. Tosin pieleen meni van Gaalinkin kanssa.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia