Zidane ulos, tilalle Pochettino, Klopp tai Wenger?

Zizou järkytti Real Madridia jättämällä seuran. Nyt Bernabeulla käy kova kuhina, kun uutta manageria haetaan. Voisiko se olla jopa Wenger? Vai sittenkin Pochettino tai Klopp?
Klopp ja Zidane

Zinedine Zidanen shokkiero Real Madridin managerin paikalta sai futismaailman varpailleen ja nopeasti spekuloimaan Madridin valkopaitojen seuraavalla managerilla. Kolme nimeä on noussut brittilehdissä esille.

The Guardian kirjoittaa, että Real Madrid haluaisi Tottenhamin Mauricio Pochettinon. The Sun taas kirjoittaa, että Realin ykköstoive on Jurgen Klopp, ja Liverpool olisi jo tekemässä raskaita varotoimia pitääkseen saksalaisen managerinsa. Myös 22 vuoden jälkeen Arsenalin jättänyt Arsene Wenger on The Sunin mukaan mukana spekulaatioissa. Se ainakin on varmaa, että Real Madridin on toimittava nopeasti. Siirtomarkkinat alkavat pian käydä kuumina, eikä kauppoihin pääse mukaan ilman manageria.

The Sun uutisoi, että Realin presidentti Florentino Perez pitää 50-vuotiasta Jurgen Kloppia persoonallisuutensa ja karismansa puolesta juuri sopivana managerina Real Madridin joukkueeseen. Lisäksi Liverpoolin ultrahyökkäävä pelityyli miellyttää Pereziä.

Kloppin palkka on nyt Liverpoolissa 140 000 puntaa viikossa, mutta Real Madrid olisi The Sunin mukaan valmis maksamaan kymmenen miljoonaa puntaa vuodessa. Real on myös hankkimassa Bayern Munchenista 100 miljoonalla punnalla Robert Lewandowskia, ja tämä pelasi aikoinaan Kloppin manageroimassa Dortmundissa.

Pochettinon osalta tilanne on hieman hankalampi Realin kannalta, sillä Pochettino teki vasta viime viikolla Spursin kanssa uuden viiden vuoden ja 42.5 miljoonan punnan sopimuksen. Sopimuksessa ei ole ulososto -pykälää, kuten ei ollut Pochettinon edellisessäkään sopimuksessa. Eikä sopimuksessa edes ole herrasmiespykälää siitä, että Pochettinolla olisi lupa puhua Realin kanssa, jos seura osoittaa kiinnostusta.

The Sunin mukaan Tottenhamin leirissä ollaan vankasti sitä mieltä, että joskus Pochettino on Real Madridin manageri, mutta ei vielä.

Real Madrid on aikaisemmin kolmekin kertaa turhaan yrittänyt saada Arsene Wengeriä managerikseen. Nyt voisi onnistua. 68-vuotias Wenger lähtisi varmaan mielellään Bernabeulle.

”Real Madrid on yksi joukkueista, joita rakastin lapsena. Haluaisin vielä päästä kilvoittelemaan. Olen kilpailija, ja haluan takaisin siihen, missä olen hyvä”, Wenger sanoi aiemmin tällä viikolla.

Wengerin miinukseksi on sanottava, että hän ei ole aikoihin voittanut mitään. Ja tuskin Realin fanit olisivat mielissään, jos luuseriksi tuomittu Wenger tulisi Zidanen tilalle.

Muita ehdokkaita Realin uudeksi manageriksi ovat ainakin Max Allegri ja Antonio Conte.

 

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia