Zidanella 540 miljoonan euron siirtokassa, Pogba korkealla listalla

Betssonin mukaan Chelsean Eden Hazardin siirtyminen Real Madridiin on jo lähes varma juttu. Tälle siirrolle Betssonin kerroin on vain 1.12.

Pogba, ManU

Real Madrid on uutisten mukaan käyttämässä kesällä lähes 540 miljoonaa euroa pelaajaostoihin. Espanjalainen urheilulehti AS on kertonut, että Zinedine Zidane saatiin palaamaan Real Madridin manageriksi sillä lupauksella, että Zizou voi muokata joukkueen mieleisekseen.

AS:n mukaan Zidane on listannut Real Madridin johtoportaalle viiden pelaajan listan, jotka hän haluaa joukkueeseen.

Ja jos jokainen pelaaja suostuu Zidanen kutsuun, niin sitten Real Madrid tulee ensi kesänä kuluttamaan viiteen uuteen pelimieheen enemmän rahaa kuin viimeisen viiden vuoden aikana 23 kolmeen hankintaansa. Ja kaipa tälle on jo aika. Real Madridin presidentti Florentino Perez on jo pitkään lupaillut uusien galacticojen hankkimista, mutta mitään ei ole tapahtunut aikoihin. Cristiano Ronaldon lähtö paljasti tylysti, että nykyisellään Real ei ole enää entinen kuninkaallinen joukkue.

Hazard, Pogba ja Eriksen

AS:n mukaan Zidanen viiden pelaajan listalla ovat Chelsean Eden Hazard, Manchester Unitedin Paul Pogba, Tottenhamin Christian Eriksen, Eintracht Frankfurtin Luka Jovic sekä Lyonin Tanguy Ndombele. Real Madrid on jo hankkinut Portosta Eder Militaon noin 50 miljoonalla eurolla.

Vetomarkkinakin seuraa tiiviisti Real Madridin pelaajakauppoja. Betsson on listannut pelaajia, joiden uumoillaan vaihtavan kesällä seuraa. Betssonin listoilla kerroin sille, että Eden Hazard on ensi kaudella Real Madridin mies on enää vain 1.12. Kerroin sille, että Hazard jatkaa Chelseassa on 3.75.

Paul Pogban siirto Realiin saa kertoimeksi 2.50, kakkosena uuden seuran listalla on Juventus kertoimella 6.00.

Betsson tarjoaa kertoimia Real Madridiin siirtymiselle muillekin pelaajille kuin AS:n uutisen mainitsemille staroille.

Kerroin 1.05 annetaan sille, että Isco päättää huhuista huolimatta jatkaa Realissa. Jos Paulo Dybala vaihtaa Real Madridiin, niin Betsson antaa rahat takaisin kertoimella 4.00. Samaten kertoimen 4.00 saa sille, että Mauro Icardi siirtyy Real Madridiin. Jos Neymarin uusi seura on Real, niin kerroin tälle on 5.50. Kylian Mbappen Real -siirron kerroin on 3.00. Matthijs De Ligtin kerroin Realiin menosta on 11.00.

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia