Zlatan is back ... soon

Zlatan on jo filmattu laukaisuharjoituksissa, Pogbankin paluu on lähellä. Mourinho on sitä mieltä, että United on joulun aikaan vahva.

Manchester United on saamaisillaan tähtipelaajansa pelikentälle. Daily Mailin uutisen mukaan Zlatan Ibrahimovic on palaamassa kentälle joulukuussa. Zlatan on uutisten mukaan jo harjoittelemassa pallon kanssa. Samaten Paul Pogba ja Marcos Rojo ovat tervehtymässä hyvää vauhtia.

Zlatan on ollut sivussa tositoimista viime kauden Eurooppa-liigan neljännesfinaaleista lähtien. Huhtikuussa Anderlechtia vastaan pelattu peli oli oikeastaan jo koko jalkapallomaailman mielestä Zlatanin viimeinen ManU:n punaisessa paidassa. Miehen seuraavaksi siirroksi uumoiltiin yleisimmin eläkkeelle siirtymistä, tai sitten USA:n MLS -liigaa, mutta niin vain kaikkien yllätykseksi United -manageri Jose Mourinho halusi mainion ruotsalaisen takaisin. Ja miksipä ei olisi halunnut, Zlatan teki viime kaudella 46 ottelussa Unitedille komeat 28 maalia.

United -pelaaja Marouane Fellaini on jo filmannut ja jakanut Zlatanin tekemässä laukaisuharjoituksia Unitedin harjoituskeskuksessa.

Manchester United hävisi viimeisen ottelunsa ennen maaottelutaukoa Chelsealle Stamford Bridgellä. Jose Mourinhon on nyt haettava ilonaiheet muualta.

”Meillä on pelaajaryhmä, joiden haluamme tulevan pelikuntoon mahdollisimman pian. Heidän pitää tehdä hommia joka päivä, mutta he ovat juuri nyt hyvässä asemassa – Pogba, Ibra, Rojo, Fellaini. Voimme lähteä vahvoista asemista joulun otteluihin, ja vielä sen jälkeenkin”, Mourinho sanoi Chelsea -tappion jälkeen.

Manageri Mourinho on antanut kaikille pelaajilleen, jotka eivät nyt ole mukana maajoukkueiden otteluissa, pitkän viikon vapaan. Moni Unitedin pelaajista on kyllä maajoukkueiden matkassa.

”Maaottelutauko tarkoittaa meillä sitä, että suurin osa pelaajista lentää Lontoosta kotimaihinsa. He kaikki katoavat, ja sitten meillä on muutama pelaaja, joita ei valittu maajoukkueisiin, kuten Smalling ja Herrera, ja he kyllä niin monen ottelun jälkeen ansaitsevat viikon tauon, ja sen he saavat”, Mourinho sanoi Daily Mailille.

Alla Fellainin ottama video Zlatanista harjoittelemassa: