Zlatan Ibrahimovićista seuraava James Bond näyttelijä?

MLS-seura Los Angeles Galaxya edustava Zlatan Ibrahimović julkaisi kuvan, jossa hän mainitsee olevansa James Bond. Selvisikö seuraavan 007 elokuvan näyttelijä nyt?

Ruotsalainen supertähti Zlatan Ibrahimović on saavuttanut jalkapallon osalta lähes kaiken, joten suuntaako hän nyt elokuva-alalle? Ibrahimović on palkittu 11 kertaa Ruotsin jalkapalloliiton sekä Aftonbladetin valitsemalla Ruotsin parhaalle miesjalkapalloilijalle jaettavalla palkinnolla, joka tunnetaan Ruotsissa nimellä Guldballen. Kansainvälisemmin palkinto tunnetaan Golden Ballina, mutta yrittääkö Ibracadabra jatkaa seuraavaksi Golden Eyen jalanjäljissä? 007 ja kultainen silmä on vuonna 1995 valmistunut elokuva, jossa näytteli ensimmäistä kertaa Bierce Brosnan. Onko nyt Zlatanin vuoro tehdä historiaa? Olisiko 007 ja Golden Ball siis sopiva nimi elokuvalle, jossa pääosaa esittää jalkapallon supertähti?

>Voit lyödä vetoa Nordicbetillä seuraavasta Bond näyttelijästä!

Kaikki sai alkunsa seuraavasta kuvasta, jonka Zlatan julkaisi instagramissa 36.5 miljoonalle seuraajalleen. Kuva keräsi hetkessä yli miljoona tykkäystä ja aiheutti hämmästelyä alan vaihdoksesta tuhansien kommenttien voimin.

View this post on Instagram

Inspector Clouseau @johnamatielloigen and 007

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

Lyö vetoa Zlatanin omistamalla Berthard peliyhtiöllä!

Lunasta 100€ bonus!
Pelaa nyt

Major League Soccer- liigassa pelaavaa Los Angeles Galaxya edustava Zlatan poseeraa Bond aiheisessa kuvassa yhdessä ystävänsä John Amatiello Igenin kanssa. Hän sopisi täydellisesti salaisen agentin rooliin, sillä hyvinistuva musta puku yhdessä suuren sikarin kanssa sopii miehelle kuin nenä päähän. Siispä ruotsalaisen kannattaa suunnata Galaxysta suoraan Hollywoodyyn elokuvabisnekseen.

-Olen tiennyt jo pitkään, että viihdyn kameran edessä. Tulevaisuuden suunnitelmat ovat auki. Tiedän, että voisin tehdä enemmän kuin nyt. Olla esimerkiksi näyttelijä. Voisin olla se paha mies, tai toisaalta hyväkin. Minulta onnistuu kumpi vain, sillä osaan mukautua. Olenhan kuin kameleontti, Zlatan täräytti vitsaillen Thesunin haastattelussa. 

>Jos Game Of Thrones on mieleesi, niin lue vihjeemme vedonlyöntiin tästä!

-Elokuva-alalta tulee jatkuvasti tarjouksia, mutta sen pitää olla tarpeeksi houkuttelevan jotta tartun siihen. En halua jäädä taka-alalle. Kuvassa näette roolin jossa pääsisin olemaan esillä. Jason Bourne tai James Bond, miksipäs ei? Zlatan jatkaa vitsailuja.

Miehellä näyttää olevan hallussaan jo ainakin Ninja-taidot, joten eiköhän salaiselle agentillekin sopivia taitoja löydy takataskusta?

View this post on Instagram

Do you remember ?! #500 #ninja

A post shared by Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic) on

 

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia