Vakioveikkaus vihjeet


Miksi veikata vakiota?

Haluatko suuria voittoja veikkaamalla useamman ottelun lopputulosta? Vakiossa veikataan usean ottelun lopputulosta varsinaisella peliajalla 1X2-muodossa. Vakioveikkaus on periaatteessa usean kohteen pitkäveto, jossa voi voittaa vaikka kaikki pelit eivät osuisikaan oikein. Usein suuria voittoja saa kuitenkin vain, mikäli kaikki vedot osuvat oikein. Tähän täytynee myös lisätä se, että jos suuria voittoja haluaa, niin sen lisäksi että kohteet osuvat oikein, on myös osattava ”haistella” mahdolliset yllätykset.

Hae Ilmaisvetosi alta

  • Num
  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Valioliigavakio on suosituin

Veikkauksen vakioriveistä perinteisin ja suosituin on Englannin Valioliigan 13 kohteen vakio, joka pelataan perinteisesti lauantaina. Myös sunnuntaina pelataan 12 kohteen vakio, joka sisältää Euroopan jalkapallokohteita. Jos Mestarien liigan otteluita sattuu olemaan, löytyy UCL-otteluille oma 12:n kohteen vakio kuten Eurooppa liigallekin. Nykyään Veikkauksella on kuitenkin jalkapallon lisäksi muitakin vakioita viikossa. Jääkiekkokaudella jo tutuksi tullut kiekkovakio, joka sisältää yleisimmin kotimaisen kiekkokaukaloiden otteluita (SM-liiga & Mestis). Myös formuloiden ystäville formulavakio, jossa veikataan kuskien välistä paremmuutta sunnuntain osa-kilpailussa.

 

Voittoluokkien suuruus riippuu siitä, kuinka paljon oikeaa riviä on pelattu. Mitä vaikeampi rivi, sitä suuremmat voitot. Veikkauksen 13 kohteen vakiossa yleensä voittaa, jos oikein on sattunut osumaan 10-13 kohdetta. Jos kyseessä on kuitenkin ollut helpompi rivi lopputulosten valossa, niin välttämättä edes 10 oikein ei tuo voittoa.

Vakioveikkaus vihjeet

Kun pelaaja pelaa vakioveikkausta, on hyvä ottaa tueksi tilastojen lisäksi erilaisia vakioveikkausvihjeitä. Näissä vihjeissä usein spekuloidaan ottelun lähtökohtia ja sitä miten kenties näissä otteluissa on aikaisemmin pelattu. Tärkeää on tietää myös otteluissa kohtaavien akilleen kantapäät, onko joukkueissa esimerkiksi loukkaantumisia tai vaikkapa poissaoloja varoitustilien kanssa.

BONUS: Bonus 2x25€ ilmaisveto
Pelaa nyt

Vakioveikkauksen kohteisiin tulisi jokaiseen suhtautua niin kuin olisit lyömässä vetoa yksittäisestä kohteesta. Ota kaikki mahdolliset asiat huomioon, ota epätodellisin vaihtoehto pois ja mieti tarvitsetko peliin kahta merkkiä vai pärjäätkö kenties vain yhdellä merkillä. Vakioveikkaus vihjeet ovat parhaimmillaan hyvä pohja johon pohjautua omien rivien tekemisessä ja sopivalla kombinaatiolla voit löytää omista mielipiteistäsi ja vihjeistä kultaisen keskitien joka tuo isot rahat vakioveikkauksella pelitilillesi.

Vihjeitä ei kuitenkaan aina kannata ottaa liian vakavasti, sillä monta kertaa isoimmat voitot tulevat sillä kun osaat pelata valtavirtaa vastaan ja haistaa oikeat kohdat joihin laittaa oikea merkki, on tulos useasti parempi kuin pelaamalla eniten pelattuja merkkejä. On todistettu fakta, että pienimmät voitot tulevat silloin kuin pelit sujuvat niin kuin etukäteen on ennustettu. Onneksi läheskään aina ei näin ole, vaan yllätyksiä tulee koko ajan.

Vihjeitä on olemassa myös niin monta erilaista kuin on vihjeiden antajiakin. Kaikki vihjeet perustuvat omille mielipiteille ja kenelläkään ei oikeasti ole sitä kristallipalloa, josta oikeat vakioveikkaus tulokset tai ottelutapahtumat voisi katsoa. Kannattaakin pitää kiinni omista mielipiteistä ja kenties muokata niitä jos vihje muutoksen hyvin perustelee…

 

Vakioveikkaus tulokset

Vakioveikkauksen tuloksia on kautta aikojen jännitetty niin television kuin teksti-tv:nkin välityksellä. Koska usein pelataan kohteista, jotka pelataan samaan aikaan, tiivistyy jännitys siihen hetkeen kun aletaan olemaan toisen puoliajan viimeisillä hetkillä. Lisäaikaa annetaan monessa jalkapallo-ottelussa loukkaantumisten ja muiden pelikatkojen takia varsin paljon, joten kun viimeinenkin ottelutulos muuttuu teksti-tv:ssä valkoisesta vihreäksi, ovat vakionkin tulokset valmiina.

Parhaat Kasinobonukset näiltä pelipaikoilta

Mukavahan tuloksia on teksti-tv:stä retrotyyliin jännittää, mutta nykyaikaisempiakin keinoja on toki olemassa. Tuloksia voi tarkkailla lukuisista livescore –palveluista ja usealla vedonlyöntiyhtiöllä on myös reaaliaikainen tulospalvelusivusto, jotka tuottavat pelaajille tosiaikaista tietoa otteluista suoraan pelaajien tietokoneiden ja mobiililaitteiden ruuduille.

Vakioveikkaus oli pitkään vain lauantai-iltapäivien iloa, mutta nykypäivän systeemit ja pelintarjoajat tarjoavat erilaisia vakioveikkauspelejä tai samankaltaisia mahdollisuuksia päivittäin. Nykyään onkin mahdollista vaikkapa itse muodostaa oma vakioveikkausrivi ja jännittää sen tuloksia otteluiden ollessa käynnissä. Mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja samaan vakiokuponkiin voi periaatteessa laittaa vaikkapa mitä lajeja tahansa. Parhaimmillaan jännitys on kuitenkin saman lajin ja samaan aikaan pelattavien pelien kanssa. Siitä ei vakioveikkaus kauheasti parane.

BONUS: Ensitalletusbonus jopa 125€
Pelaa nyt

Mikä parasta, tulokset ovat saatavilla heti ja samoin pelaaja saa omat voittonsa pelitilille varsin nopeasti. Joskus kun kaikki tulokset osuvat kohdilleen, pelitilikin saa usein mukavasti täytettä. Sitä kannattaakin jännittää oman ruudun ääressä, oli se sitten kannettava tietokone, tablet-laite tai vaikkapa mobiililaite.

Vakioveikkaus – Kuinka pelata?

Vakioveikkausta voit pelata edellämainituilla Unibetilla ja/tai Veikkauksella. Näissä rivihinta
vaihtelee Unibetilla 0,10:n ja 0,25:n euron välillä. Veikkauksella puolestaan rivihinta on 0,25-0,50
euroa. Vakiossa voit pelata joko yksittäisiä rivejä tai järjestelmiä. Järjestelmissä pystyt laittamaan
kohteeseen haluamasi määrän merkkejä esim. X2 tai jopa ”tukkoon” koko kohteen (1X2). Merkkien määrät kerrotaan keskenään, joka kerrotaan sitten rivihinnalla ja tästä määräytyy lopullinen kupongin hinta.

Toinen vaihtoehto on tehdä oma ”vakiorivi” valitsemalla useita pitkävetokohteita samaan lappuun ja tekemällä niistä järjestelmän. Etuna tässä on se, että voit veikata juuri niitä otteluita, joista tiedät eniten. Voiton tässä tapauksessa tosin tuo vain se, että kaikki kohteet menevät oikein. Voiton tiedät myös ennalta sillä kertoimen näet rivin ollessa valmis ja panoksesta riippuu mahdollinen voitto.

Vinkki!

Älä tee kuponkeja, joissa on vain todennäköisimmät otteluiden lopputulokset. Esimerkiksi 13 kohteen vakiossa hyvin, hyvin harvoin ottelut päättyvät ainoastaan suosikkien voittoon. Kannattaa myös tarkistella kohteiden pelijakaumaa, jotka näkee niin Unibetilla kuin Veikkauksellakin. Tämä tarkoittanee siis sitä, että näet kuinka paljon mitäkin merkkiä on pelattu prosenttien valossa. Tätä kautta löytyy loistavia ohipeli-idoita. Parhaaseen tulokseen pääsee hakemalla yllätyksiä riviin.Jotkut viisaat ihmiset ovat lyöneet vetoa maailmanlopun tulemisesta. Ainoa ongelma tässä vedossa on se, että jos maailmanloppu tulee, niin kukaan ei ole maksamassa heidän voittojaan.