Vedonlyöntisivustot - näiltä toimistoilta parhaat bonukset

Vedonlyöjällä on mahdollisuus nousta isoksi voittajaksi ennen ensimmäistäkään vetoa.

Useat vedonlyönti peliyhtiöt tarjoavat nimittäin tallettajille upeat ensitalletusbonukset, joiden avulla pelaajan pelitilillä voi olla tuplasti tai triplasti enemmän rahaa kuin mitä pelaaja pelitilille tallettaa.

Bonuksia on olemassa hieman erilaisia ja nämä bonukset ja tarjoukset kannattaa hyödyntää maksimaalisesti. Ensitallettajan bonuksen kun voi käyttää vain ja ainoastaan kerran, joten miksei käyttää sitä täysillä. Monet vedonlyöntiyritykset tarjoavat talletusbonuksia tiettyyn euromäärään saakka, esimerkkinä 200% talletusvastine aina 200 euroon saakka tai 100% bonus 100 euroon asti.

Vedonlyöntitoimistot tarjoavat upeita tarjouksia ilmaisvetojen avulla. Niissä voit tehdä riskittömiä vetoja eri lajeista ja pahimmillaankin voit saada omat, asettamasi vedot takaisin. Näitä kampanjoita ja tarjouksia kannattaa tarkastella ahkerasti, sillä monet vedonlyöntifirmat tarjoavat näitä isompiin otteluihin ja tapahtumiin. Kun kertoimet ovat kohdillaan, voi näillä riskittömillä ja ilmaisilla vedoilla tienata lisää pelirahaa omalle pelitilille.

On olemassa myös erilaisia strategioita vedonlyöntiin kuten arbitraaasivedonlyönti , joiden avulla ja joita tarkasti noudattamalla parantaa omia mahdollisuuksia saavuttaa palautusprosentiksi yli 100%. Kaikilla vedonlyöjillähän on varmasti tavoitteena eri kertoimien avulla pelata voittavaa vedonlyöntiä. Oli kyse sitten live-vedonlyönti tai ennen tapahtumaa tai ottelua tapahtuva vedonlyönti, täältä kannattaa katsastaa viimeisimmät tarjoukset vedonlyöntisivuille ja käyttää kampanjat ja talletustarjoukset mahdollisimman hyvin hyväksi. Vedonlyöjä pystyy tienaamaan vedonlyönnillä, kunhan pitää tunteet kurissa ja noudattaa omaa strategiaa vedonlyönnin osalta. Ja käyttää parhaat tarjoukset hyväksi.

VEIKKAUSSIVUT SUOSITTELEE

  • Num
  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Nordicbet – Suomalaisten Suosikki 

Nordicbet on noussut suomalaisten suosioon viimeisen viiden aikana rajusti! Nordicbetin sivut ovat erittäin yksinkertaiset ja löydät haluamasi kohteet helposti hakukentän avulla. Palautusprosentti on samaa luokkaa kuin muilla yhtiöillä, mutta Nordicbet tarjoaa jatkuvasti hyviä bonuksia eri sarjoihin! Nämä bonukset ovat tarkoitettu niin uusille kuin vanhoille asiakkaille. Nordicbetin bonukset ovat vedonlyöntiyhtiöiden parhaasta päästä. Vedonlyönti Nordicbetillä on todella helppoa!

BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt

Betsson – Yksi maailman isoimmista peliyhtiöistä 

Betsson on asiakaspalvelun edelläkävijä. Nordicbet antaa paljon bonuksia vedonlyöntiin, kun Betsson taas on panostanut kasinobonuksiin. Lähes joka viikonloppu Betsson tarjoaa pelaajilleen muun muassa ilmaispelejä slotteihin. Lisäksi jos ongelmia ilmenee, on Betsson erittäin ymmärtäväinen niiden suhteen. Pokeri mahdollisuudet ovat Betssonilla yhdet parhaimmista. Myös pokeriin on tarjolla todella hyviä bonuksia.

Tee 100€ suuruinen ensitalletuksesi ja saa 200€ pelaamista varten. jos talletat 100 €. Minimitalletus 10€.

Unibet – Pelaajilta, Pelaajille 

Unibet on panostanut selkeästi livevetoihin. Jos tykkäät veikata otteluita livenä, kannattaa tehdä ehdottomasti tunnukset Unibetille. Unibetillä pystyt veikkaamaan todella montaa ottelua livenä ja näet lähes jokaisen La Liga ottelun suorana Unibetin sivuilta eikä Stream maksa mitään! Unibetilla kertoimet ovat paremmat kuin Betssonilla ja palautusprosentti on suunnilleen sama kuin Nordicbetillä (riippuen sarjasta).

Tsekkaa Unibet arvostelu ja hae viimeisimmät diilit, mitä vedonlyönti sivusto tarjoaa.

VEDONLYÖNNISSÄ VAIN KERTOIMET RATKAISEVAT

Voittava vedonlyöjä ei koskaan pelaa joukkueiden, vaan kertoimien puolesta. Lempi- ja inhokkijoukkueet kannattaa pitää poissa mielestä vetoja tehtäessä. Voittava vedonlyönti on kiinni ainostaan siitä, saatko lyötyä vetoa todennäköisyyksien puolesta.

Peliyhtiöt tarjoavat kertoimia lähtökohtaisesti niin, että he saavat pienen katteen tarjoamastaan kertoimetsta. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kohteen todennäköisyys on 50%, ei yhtiö tarjoa kerrointa 2.00, vaan esim. 1,90. Kertoimiin tulee kuitenkin usein virheitä, jolloin veikkaajilla on mahdollisuus päihittää peliyhtiö.

Todennäköisyyksiä analysoitaessa kertoimet kannattaa asettaa prosentuaaliseen muotoon esim. 45 – 30 – 25. Jos arvioit kotijoukkueella olevan 45% mahdollisuus voittaa ottelu, voit laskea millä kertoimella ottelua kannattaa pelata, jotta jäisit pitkässä juoksussa voitolle. Kerroin lasketaan 1 / 0,45 = 2,22.  Jos esimerkiksi NordicBetin tarjoamista kertoimista löytyisi kotijoukkueelle kerroin 2,25, kannattaisi kohdetta pelata.

 

VARIANSSI ON VEDONLYÖJÄN PARAS YSTÄVÄ JA PAHIN VIHOLLINEN

Varianssi on iso osa vedonlyöntiä ja se pitää kestää. Hyviä ja huonoja sekä myös käsittämättömiä ja karseita päiviä tulee. Varianssi kuvaa sitä, kuinka paljon pelikassasi vaihtelee vetojen mennessä oikein tai väärin. Mitä suurempia kertoimia pelaat, sitä suurempi on varianssi – ja päinvastoin. Jos et kestä pitkiä tappioputkia, kannattaa pitäytyä pienemmissä kertoimissa esim. väliltä 1,30 – 2,50.

LIVE-VEDONLYÖNTI TARJOAA LISÄJÄNNITYSTÄ

Nykyään live-vedonlyönti on todella suosittua ja peliyhtiöt tarjoavat hyviä kertoimia live-vetona. Pystyt kesken ottelun ”seiftaamaan” vetojasi, jotka ovat menossa oikein. Tarkoittaa sitä, että pelaat oikein menossa olevaa kohdetta vastaan, jotta pääset halutessasi vähintään omillesi tai jonkin verran voitolle joka tapauksessa.

Esim. Olet veikannut ennen ottelua 100 €:lla kertoimella 2,25. Mikäli veikkaamasi joukkue menee ottelussa johtoon, laskee sen voittokerroin ja taas tasapelin ja vierasjoukkueen kerroin nousee. Tässä vaiheessa pystyt tekemään uudet johtopäätökset pelistä. Pystyt halutessasi pelaamaan tasapelin tai vierasjoukkueen puolesta, jos se on mielestäsi järkevää.