Vedonlyönnin panostusmenetelmiä - pelaajilta pelaajille


Tässä yksinkertaiset ohjeet, kuinka tavoitella maksimaalista hyötyä tarjolla olevista vedonlyöntibonuksista. Ei ole väliä oletko kokenut vedonlyöjä vai vasta-alkaja, arvioi artikkelissä esiintyviä menetelmiä – se saattavat olla juuri sinun vedonlyöntistrategialle sopivat.

Pelirahaa vedonlyöntiyhtiöiltä – mikä ideana?

Vedonlyöntisivut, kuten NordicBet, antavat uusille asiakkaille ilmaista rahaa vedonlyöntiin houkuttimena, jotta he saisivat helpommin uusia pelaajia. Mikäli sinulle sopii tulla koukatuksi juuri tälle peliyhtiölle, toteat sen hyvämaineiseksi ja luotettavaksi, hyppää kelkkaan.  Ilmaista pelirahaa tarjoaa tänä päivänä melkein kaikki uudet ja jo pidempään markkinoilla olleet vedonlyöntitoimistot.

Lunasta ensin pienempiä bonuksia – isompien lunastus yleensä vaikeampaa

Aloita pelaamalla pienempiä bonuksia. Monet peliyhtiöt tarjoavat 20-50 € bonuksia, joista voit aloittaa.   Etene hallitusti ensitallettajan bonusten kanssa, huomioitavaa on, että ne ovat ainoastaan kerran käytettävissä.  Erityisen tarkkana kannattaa olla littyen kierrätysvaatimuksiin, se saattavat vaihdella suuresti eri tarjousten välillä. Parempi jättää käyttämättä ne bonukset, joiden kierrätysvaatimukset poikkeavat merkittävästi (ylösöpäin) kilpailijoistaan.

Pelaa kohteitä joissa kerroin n. 2.00!

Ihan näin tarkkaan ei tarvitse kohteita valita, vaan voit pelata myös esim. NordicBetilla kerrointa 2.20 ja toisella peliyhtiöllä kerrointa 1.78, kunhan osaat laskea panokset niin, että jäät varmasti voitolle. Voit tehdä myös itsellesi vinkiksi ja muistisäännöksi exceliin mallin ja kaavan jonka avulla voit jokaisen kerroinparin kohdalla päätellä miten asian laita on. Aika helppohan tuo on laskea tai kertoimista havaita, näitä kohteita kannattaa etsiä huolella.

Peliyhtiöitä - kuluvan kuukauden poimintoja

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Veikkaussivuston ensitalletusbonus

Esimerkkitapaus: Rekisteröidy Nordicbetille ja tee 100 €:n talletus, jos haluat täyden bonuksen. Talletuksen jälkeen bonus tulee tilillesi automaattisesti. Bonuksen kierrätysvaatimus on kuusinkertainen (600 € maksimibonuksella) ja kohteen kerroin on oltava vähintään 1,50. Lisäksi linkin kautta saat 50% talletusvastineen 50 eurolle sekä 20 euron riskittömän vedon mobiilivedonlyöntiin.

NordicBetin bonus yhdistettynä riskittömään vetoon on ehdottomasti markkinoiden paras tarjous, jonka voit saada. Monissa kyselyissä suomalaiset pelaajat äänestävät Nordicbetin parhaaksi peliyhtiöksi! Monella muulla peliyhtiöllä on myös erinomaisia tarjouksia ja kannattaakin ne hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Joskus voit jopa löytää paremman tarjouksen mitä NordicBet tarjoaa, tsekkaa ainakin Betssonin, Unibetin ja muutaman muun peliyhtiön tarjoukset.
Vedonlyöntibonuksia käsitelty myös niitä laajemmin arvioivalla sivulla

Ilmainen pelitili  ja sen rekisteröinti

Tee NordicBetille pelitili, koska saat erikoisbonuksen vain Veikkaussivujen kautta. NordicBet antaa sinulle välittömästi 100€ pelirahaa tilillesi, kun teet 100€ talletuksen. Saldosi on siis 200€ heti talletuksesi jälkeen. Lisäksi Veikkaussivujen kautta NordicBetille rekisteröivät pelaajat saavat 50% talletusbonuksen 50€ euroon saakka. Lisäksi pelaajille on tarjolla 20 euron riskittömän mobiilivedon.

Et voi valitettavasti saada NordicBetilta enää ensitallettajan bonusta jos olet sen jo lunastanut, mutta onneksi peliyhtiöitä on paljon muitakin. Muita vedonlyöntibonuksia löydät näiltä sivuilta paljon ja moneen lähtöön. Voit toki käyttää tätä ohjetta muuhunkin vedonlyöntisivustoon ja sen bonukseen jossa on samanlainen bonus.

Riskitön mobiiliveto tarkoittaa sitä, että mikäli vetosi menee väärin, NordicBet palauttaa rahasi takaisin, max. 20€. Bonusrahoja ei voi kuitenkaan heti kotiuttaa, vaan NordicBet velvoittaa lyömään vetoa 600€:n edestä ennen kuin kotiutus on mahdollinen. Yleensä vedonlyöntiin liittyy aina häviämisen riski, mutta järjestelmän avulla riskiä ei ole.

Riskitön veto – tee näin

Yksinkertaisinta on etsiä jokin kohde, jossa on vain kaksi mahdollista lopputulosta esim. jalkapallossa yli tai alle 2,5 maalia tai tenniksessä kumpi pelaajista voittaa ottelun. Saat tehtyä riskittömän vedon helposti, kun löydät NordicBetiltä ja joltain toiselta peliyhtiöltä kertoimet samaan otteluun, jotka ovat hyvin lähellä kahta (2,00).

Lyö vetoa – esimerkki

Jalkapallo – Valioliiga-ottelu: Manchester United – Liverpool
Nordicbetin kerroin alle 2,5 maalia 1.97
Unibetin kerroin yli 2,5 maalia 1.95

NordicBetin pelitililläsi on nyt 200€, joilla lyöt vetoa että Manchester United – Liverpool ottelussa tulee alle 2,5 maalia. Unibetillä (tai jollain muulla peliyhtiöllä) lyöt 200€ vedon sen puolesta, että ottelussa tulee yli 2,5 maalia. Kun teet vedot tällä tavalla, sinulla ei ole riskiä. Kävi ottelussa kuinka tahansa, vetosi menee oikein toisessa paikassa ja voitat varmasti. Tätä voisi verrata ruletissa strategiaan, että lyöt vetoa sekä mustalle että punaiselle – tosin nyt mukana EI ole nollaa. Jos sinulla ei olisi peliyhtiön bonusta, jäisit tappiolle. Bonuksen ansiosta tilanne muuttuu kuitenkin voitolliseksi.

Yksittäinen veto, yhdistelmävedot ja järjestelmät

Pelaajalla on vedonlyönnissä käytettävissä kolme erilaista vedonlyöntimuotoa. Yksittäinen veto, yhdistelmäveto ja järjestelmät. On tärkeää tietää näiden kolmen eri vedonlyöntitavan erot, plussat ja miinukset. Mikäli osaat lonkalta selittää mikä ero on single -vedolla ja yhdistelmävedolla olet jo pitkällä. Entä mikä ero on yhdistemäveto ja järjestelmäveto vaihtoehdoilla? Tässä nämä kolme selitettynä.

Yksittäinen veto. Tunnetaan myös nimeltä single. Käytännössä se vedonlyöntimuoto, jota käytät kun asetat yhden tapahtuman tuloksesta yksittäisen vedon. Tässä vedonlyöntimuodossa voit voittaa panoksesi takaisin tämän kohteen kertoimella kerrottuna. Eli esimerkiksi 10 euron panoksella kertoimella 2.00 tarjolla olleen kotiutuminen tuo pelitilillesi 20 euroa ja olet voittanut 10 euroa. (Voitto – Panos = Nettovoitto) Voit asettaa useampia yksittäisiä vetoja kerralla – kun käytät vedonlyöntisivuston Yksittäinen välilehteä vedonlyöntikupongilla.

Yhdistelmävedot. Vedonlyöntimuoto, jonka osuminen riippuu useamman kuin yhden tapahtuman tuloksesta. Korkeintaan voit asettaa samalle kupongille peräti 12 eri tapahtumaa eli vedonlyöntikohdetta. Voitat vain mikäli kaikki vetolapun kohteet osuvat oikein. Todennäköisyydet tämänlaisen vedon osumiseen ovat paljon pienemmät kuin yksittäisten vetojen todennäköisyydet. Voittosumma määräytyy kohteiden kaikki kertoimet kerrottuna panoksellasi. Eli esimerkiksi jos  kupongillasi on viisi kohdetta, kertoimet 1.50, 2.35, 4.00, 2.00 ja 3.15 tulee näistä yhteiskertoimeksi 88,83. 10 euron vedolla mahdollisuus on siis saada 88,83 x 10€ eli 888,30€. Tämä vain siinä tapauksessa että kaikki kohteet osuvat.

Järjestelmävedot. Voit valita kupongillesi jopa kahdeksan eri kohdetta ja sivusto luettelee sinulle kaikki saatavissa olevat eri yhdistelmävedot. Voit asettaa panoksesi vaikka kaikkiin eri vaihtoehtoihin tai vaikka yksittäisiin riveihin. Esimerkiksi viiden kohteen järjestelmässä on yhteensä 5x yksittäisiä kohteita, 10x tuplia, 10x triploja, 5x neljän yhdistelmiä ja 1x viiden yhdistelmä. Mikäli lyöt esimerkiksi vedot kaikista tupla ja tripla vedoista maksat 2 x 10 eli 20 euroa. Kertoimista riippuen näet vetokupongilla mahdollisen maksimivoiton. Ota huomioon että se toteutuu jos kaikki viisi kohdetta osuvat oikeaan. Yhdenkin kohteen meneminen väärin pudottaa voittosummaa, mutta ei pilää koko vetoa. Tutustu tähän vedonlyöntimuotoon omalla vedonlyöntisivustolla!

Yhdistelmävedot samasta ottelusta

Pitkään moni vedonlyöntisivusto ei sallinut pelaajan lyödä vetoa yhdistelmävedoissa samasta ottelusta. Nyt ainakin Unibet on tuonut tämän mahdollisuuden pelaajille. Voit siis lyödä yhdistelmävedot samasta ottelusta tietyin reunaehdoin. Tässä esimerkkinä Bundesliigan ottelusta asetetut vedot. Ensimmäisessä sarakkeessa yksittäisvedot ja toisessa sarakkeessa samoista kohteista muodostettu Yhdistelmäveto.

mönchengladbach bundesliiga leverkusen unibet veikkaus

Vedonlyönnin lopputulos

Jos ottelussa tulee alle 2,5 maalia, veto menee NordicBetilla oikein ja saldosi on 394€. Tässä tapauksessa sinun on tehtävä vielä vetoja 400€:n edestä samalla tavalla, jonka jälkeen voit kotiuttaa voittosi. Jos ottelussa tulee yli 2,5 maalia saldosi on Unibetilla 390€ ja voitot heti kotiutettavissa.

Huomioi, että tarvitset vain 300 € rahaa tässä esimerkissä, 100€ NordicBetille ja 200€ Unibetille ja loppusaldosi on 390-395€ eli 90-95€ voittoa.

Oletko kokeillut näitä vinkkejä?

Vinkkejä ja ohjeita bonuksen pelaamiseen

Käytä samaan aikaan kahta sivustoa, joilta saat bonuksen esim. talleta 100€ NordicBetille sekä Betssonille, jotka molemmat tarjoavat 100€ bonuksen. Tästä on hyötyä monella tapaa. Ensinnäkin saat kierrätettyä molempia bonuksia samalla kertaa. Lisäksi, kun veto menee toisessa peliyhtiössä oikein ja toisessa väärin, siirtyvät kaikki rahat toisesta yhtiöstä toiseen, jolloin toisen kierrätysvaatimus raukeaa (mistä rahat ovat siirtyneet pois).

Esim. teet 200€  tennis vedon NordicBetilla, että Nadal voittaa ja Betssonilla pelaat 200€:lla, että Federer voittaa. Oletetaan, että olet saanut molempiin kertoimet 2,00. Nadal voittaa pelin, joten saldosi NordicBetillä on nyt 400 € ja Betssonilla 0 €. Talletit yhteensä 200 €, joten olet tehnyt voittoa 200 € eikä Betssonilla tarvitse kierrättää enää lainkaan ja NordicBetilläkin enää 400€ ennen kuin voit kotiuttaa rahat. Nyt kun teet taas uuden pelitilin esim. Betsafelle, voit kierrättää jälleen kahdessa peliyhtiössä samaan aikaan eli NordicBetillä ja Betsafella eli jälleen pääset kierrättämään kahta bonusta samalla kertaa!

Lue tämä teksti vielä ajatuksella läpi, tee vaikka muistiinpanoja paperille ja ryhdy toimeen. Tarkkaile kertoimia ja vedonlyöntibonuksia ja tienaa rahaa varsin yksinkertaisella keinolla. Onnea yritykseen, vaikka sitä et tässä kohtaa välttämättä edes tarvitse.

Tutustu myös sivustomme pelivinkkeihin, näistä saat tärkeitä tietoja itse pelistä ja muutamia kullanarvoisia vinkkejä vedonlyöntiin.