Parhaat vedonlyöntiyhtiöt 2018


Suomalaisille on tarjolla paljon erinomaisia vaihtoehtoja vedonlyöntiin. Uudet vedonlyöntisivustot tarjoavat usein parhaat vedonlyöntibonukset, mutta parhaat vedonlyöntitarjoukset kannattaa käydä huolella läpi. Parhaat vedonlyöntipaikat ja suurimmat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat usein etuja joita välttämättä ei ole kaikilla vedonlyöntisivustoilla. Laajempi kohdetarjonta vedonlyöntiin, yleistä kerroinkeskiarvoa korkeammat kertoimet ja houkuttelevammat kampanjat ja muut vedonlyöntipromootiot eri lajeihin.

Suosittelemme lukemaan vedonlyöntiyhtiön arvostelun mikäli sivusto ei ole sinulle ennestään tuttu, tai klikkaamaan ”Pelaa” –nappulaa, jolloin siirryt kyseiselle sivustolle. Parhaat vedonlyöntitarjoukset ja parhaat vedonlyöntiyhtiöt löydät tästä alla olevasta listasta. Kun olet valitsemassa omaa vedonlyöntiyhtiötä, tarkasta vedonlyöntisivuston tarjoaman bonustarjouksen ehdot. Suosittelemme toki rekisteröitymään useammalle vedonlyöntisivustolle, mutta välttämättä sitä ei kannata tehdä kertarysäyksellä, sillä usein betsiyhtiöiden parhaimmissakin ensitallettajan bonuksissa on olemassa kierrätysvaatimukset jotka tulee toteuttaa tietyssä ajassa.

Olemme listanneet parhaat vedonlyöntiyhtiöt alle. Kriteereinä toimivat: kertoimet, helppokäyttöisyys, suomenkieliset sivut, asiakaspalvelu, verovapaat voitot sekä kilpailut ja bonukset. Katso myös kaikkien peliyhtiöiden vedonlyöntibonukset ja lunasta jopa 1000 € ilmaista pelirahaa.

Hyödynnä nämä vedonlyöntitarjoukset

 • Num
 • Pelisivusto
 • Nappula
 • Bonus
 • Arvio
 • Tietoja

Pokerinpelaaja Phil Ivey löi Tom Dwanin kanssa vetoa miljoonasta dollarista, että pystyy olemaan vuoden kasvissyöjänä. Ivey ei kuitenkaan kestänyt kasvissyöjänä olemista 3 viikkoa kauempaa ja maksoi itsensä irti vedosta 150 000 $.
+++

Lue myös nämä: VeikkausvinkitArbitraasivedonlyöntiKellyn kaava

Jatkuvasti markkinoille tulee uusia vedonlyöntitoimistoja ja nämä luonnollisesti tarjoavat hyviä tarjouksia vedonlyöntiin. Usein kyseessä on jonkun isomman vedonlyöntiyhtiön sisarsivu, eli taustavoimissa jyllää usein kokenut tiimi joka tietää mitä tekee ja mitä vedonlyöjille tulee tarjota. Suomalaiset vedonlyöntisivustot tietävät ja tuntevat perus suomalaispelaajan suosikkiliigat ja –kohteet, näistä on usein paljon vedonlyöntikohteita tarjolla. Tutustu rauhassa sivustoon, kohteisiin, tarjouksiin ja ennen kaikkea siihen miten kaikki toimii perus ennakkovedonlyönnistä livevedonlyöntiin, rahansiirtoihin, asiakaspalveluun. Yhdessä nämä eri tekijät muodostavat parhaat vedonlyöntiyhtiöt. Arvosteluistamme selviää mitkä ovat meidän mielestämme niitä parhaita sivustoja, mutta samaan hengenvetoon voimme todeta että loppupeleissä nämäkin ovat niitä makuasioita. Pääasia että vedonlyöjä kokee sivuston omakseen eri osa-alueilla.

BONUS: Ensitalletusbonus jopa 125€
Pelaa nyt

Netissä on paljon hyviä erilaisia vedonlyöntisivustoja. Useimpien sivustojen valikoimassa on valtava määrä vedonlyöntikohteita eri urheilulajeista. Parhaimmillaan yhdestä tapahtumasta tai ottelusta voi olla jopa useampi sata eri kohdetta, joista voit lyödä vetoa ennen ottelua tai sitten ottelun aikana.

Olemme luoneet tälle sivulle listan kaikkein parhaimmista vedonlyöntiyhtiöistä. Näiden sivustojen asettaminen paremmuusjärjestykseen on ajanhukkaa, sillä jokaisella näistä sivustoista on omat hyvät ja huonommat puolensa. Huonoja puolia ei kuitenkaan juurikaan ole, ne liittyvät ennemminkin pienempiin kertoimiin tietyissä kohteissa ja pienempiin ensitallettajan bonuksiin ja muihin tarjouksiin.

BONUS: 100€ vedonlyöntibonus
Pelaa nyt

Tärkeimmät kriteerit vedonlyöntiyhtiöitä arvioitaessa:

Kriteerinä juuri näiden vedonlyöntitoimistojen valitsemiselle ovat markkinoiden

 1. Parhaat kertoimet
 2. Sivuston helppokäyttöisyys
 3. Sivuston käytettävyys suomenkielisille asiakkaille
 4. Toimiva asiakaspalvelu
 5. Voittojen verovapaus 
 6. Vedonlyöntisivustojen tarjoamat kilpailut, tarjoukset ja bonukset

Vedonlyöjän yksi tärkeimmistä tehtävistä on löytää kohteiden parhaat kertoimet ja lyödä vetoa juuri silloin kuin kertoimet ovat korkeimmillaan. Kerroinvertailua harrastamalla voi säästää pitkän pennin ja voiton osuminen omaan vetolappuun isolla kertoimella lämmittää kummasti.

Vedonlyöntisivustot ja bonukset

Tarkista tältä sivulta vedonlyöntisivustojen tarjoamat parhaat vedonlyöntibonukset ja siirry pelaamaan suositulle vedonlyöntisivustolle. Parhaimmillaan oikealla vedonlyöntibonuksella pelaaja voi saada bonuksen avulla jopa satoja euroja ylimääräistä pelirahaa, riskittömiä vetoja tai jopa ilmaisvetoja.

Tarkista myös sivustojen tarjoamat mahdollisuudet mobiilivedonlyöntiin ja livevedonlyöntiin. Jotkut näistä luettelemistamme vedonlyöntisivustoista tarjoavat myös livelähetyksiä otteluista joita ei Suomen televisiossa ole nähty.

Tutustu vedonlyöntisivustoihin ja rekisteröidy vaikkapa kaikkiin. Tulet huomaamaan että vedonlyönti on parhaimmillaan upeaa viihdettä jonka avulla saa lisäjännitystä eri tapahtumiin.

Ei olemassa yhtä ja ainoaa parasta vedonlyöntiyhtiötä. Suomalaiset vedonlyöntisivustot tarjoavat kaikki sitä samaa asiaa, eli vedonlyöntikohteita eri urheilulajeihin ja eri asioihin. Jotkut sivustot tarjoavat kohteisiin perusmäärän kohteita ja vähintään peruskertoimet, parhaat vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat sitten joihinkin kohteisiin ja turnauksiin jos jonkinnäköistä kerrointa ja kohdetta joista pelaaja pääsee sitten lyömään vetoa. Isoimman päivittäisen eron tekevät eri kohteiden kertoimet. Kertoimia vertailemalla saat varmasti hyötyä siitä että olet reisteröitynyt useammalle eri vedonlyöntiyhtiölle.

Siirry vedonlyöntibonukset -sivulle, josta näet Unibetin sekä muiden peliyhtiöiden tarjoamat bonukset.
Voit lukea myös selkeät ohjeet ja ehdot bonuksiin.