Veikkausvinkit voittavaan vedonlyöntiin


Alla on viisi veikkausvinkkiä, joiden avulla voit odottaa pelikassaasi kasvua. Katso myös ehdottomasti päivittäiset veikkausvihjeet Veikkaussivuilta. Veikkasvinkit ja päivän vihjeet tuovat rutkasti jännitettävää ja panosta matseihin.

Hyödynnä uusille pelaajille annettavat bonukset

Rekisteröidy uusille vedonlyöntisivuille ja saat lähes poikkeuksetta ensimmäisen talletuksesi yhteydessä bonuksen pelitilillesi. Vedonlyönti bonus on yleensä 20-100 € riippuen peliyhtiöstä. Bonuksilla on suuri merkitys, koska niillä saa kerättyä pelikassaa alkuvaiheessa jopa 1000€ todella helposti. Jotkut vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat vielä uudelleen talletusbonuksia, jotka kannattaa käyttää hyväksi.

Veikkaa lajeihin ja liigoihin, jotka tunnet

Veikkaa liigoihin, joista sinulla on tietoa ja kokemusta. Vedonlyöntitoimistot laativat valtavan määrän kertoimia, joten ylikertoimia löytyy aina. Keskity sinä joukkueisiin, joista tiedät eniten. Saat näin etulyöntiaseman vedonvälittäjiin. Kannattaa seurata paljon mm. kokoonpanoja sekä poissaoloja.

Vertaile kertoimia

Älä tee sitä virhettä, että tyydyt Veikkauksen tai muun yksittäisen vedonlyöntisivuston kertoimiin. Luotettavia vedonlyöntisivuja on monia. Tee tili useampaan eri paikkaan, jotta saat aina suurimmat tarjolla olevat kertoimet pelattavaksi. Muutoin voit unohtaa voitollisen pelaamisen pitkällä tähtäimellä. Kaikki Veikkaussivujen listaamat vedonlyöntisivut ovat erittäin luotettavia. Olemme listanneet parhaat peliyhtiöt Veikkaussivuille.

Valitse oikea pelimuoto

Vedonlyöntisivuilla talon etu on lähtökohtaisesti pienin pitkävedossa, tasoitusvedoissa ja maalimäärien kertoimissa. Muissa vetokohteissa on suurempi marginaali, joten niistä on vaikeampi löytää hyviä kertoimia. Pitkäveto on monesti ammattivedonlyöjän valinta, koska siihen löytyy parhaiten ylikertoimia. Myös tulosvedossa löytyy usein hyviä pelikohteita, mutta tulosvetokohteet osuvat harvemmin.

 

Pidä kirjaa vedoistasi

Pelikassa on hyvä pitää erillään muista rahoista sekä pitää kirjaa tekemistään vedoista. Ethän voi muutoin tietää tarkkaan tuloksiasi. Tuloksia on hyvä tarkistaa esim. puolivuosittain. Vedonlyönti on pitkäjänteistä hommaa, joten muista että lyhyellä tähtäimellä kassasi heittelehtii molempiin suuntiin. Kannattaa kiinnittää myös huomiota eri liigoihin. Jos huomaat, että esim. Valioliiga tuottaa jatkuvasti tappiota, kannattaa tarkastella vanhoja vetoja ja miettiä missä meni pieleen.