A-League: Sydney FC - Central Coast Mariners 22.01.2021 Klo 10:05

Australian A-liigassa mestarisuosikki Sydney FC kohtaa jumbosijoille povatun Central Coast Marinersin. Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
A-league: Sydney FC - Central Coast Mariners
tammikuu 22,2020
10:05

A-league: Sydney FC iso suosikki

Jalkapallon Australian A-liiga kausi 2020/21 starttaili käyntiin vuoden vaihteessa. Sarjaa on nyt pelattu 2-4 ottelu per joukkue ja alkukautta ovat värittäneet lukuisat otteluiden siirrot koronaviruksen vuoksi.

Suomen aikaan perjantaiaamuna kello 10:05 on kuitenkin luvassa mielenkiintoinen ottelu, kun maan suurseura ja hallitseva mestari Sydney FC isännöi kotonaan Netstrata Jubilee Stadiumilla Central Coast Marinersia.  Vieraat ovat voittaneet kauden kolmesta ensimmäisestä ottelusta 2 ja hävinneet yhden, kun taas Sydney FC:llä on vyöllään yksi voitto ja yksi tasapeli.

Sydney ei ole hävinnyt tässä otteluparissa kuin yhden kerran edelliseen seitsemääntoista edelliseen kamppailuun ja se ainoa tappiokin on vuodelta 2017. Kotonaan Sydney on hävinnyt Marinersin viimeksi 2014. Historian 45 keskinäisestä kohtaamisesta Mariners on voittanut vain 12. Saavatko nämä H2H tilastot jatkoa vai onko vierailla paukut valmiina yllätykseen?

Luvassa vähä maalinen kamppailu?

Kuten todettua Sydney FC on ottelun ennakkosuosikki ja tarjolla turhan pienet kertoimet kotivoitolle siihen nähden, että kausi on alussa eikä joukkue ole erityisesti dominoinut kahta ensimmäistä ottelua. Uskomme että hyvä kohde vedonlyöntiin löytyy maalimääristä.

Sydneyn kolmessa edellisessä kotipelissä ollaan jääty alle 2.5 maalin ja kaksi edellistä Sydneyssä pelattua keskinäistä ovat niin ikään olleet undereita. Central Coast Marinersin kahdeksasta edellisestä ottelusta on seitsemän kertaa jääty alle 2.5 maalin. Mikä merkittävintä neljä edellistä ottelua (kaikki kilpailut huomioiden) ovat olleet sekä alle 2.5 maalin pelejä, että nollapelejä toisen joukkueen osalta. Australian A-liigaa on pelattu kaiken kaikkiaan 15 ottelua tällä kaudella ja kaikissa otteluissa vain kuudesti on yli 2.5 maalin raja ja vain kerran 3.5. Näiden faktojen valossa otteluun tarjottavat noin 2.00 kertoimet alle under 2.5 kohteelle ovat pelaamisen arvoisia.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Vähämaalinen kamppailu!

Molemmat joukkueet pelanneet vähämaalisia kamppailuita koko liiga. Alle 2.5 osumaa perjantaiaamuna!

Aseta vetosi