Eurooppa-liigan karsinnat Aberdeen - RoPS torstaina 11.7.2019 kello 21:45

RoPSin kertoimet lupaavat melkoista savusaunaa Skotlannissa, tullaanko kotiin silmät turvoksissa vai iloisesti vierasmaalin kera? Katso vedonlyöntikohteet peliin ja betsaa!
Eurooppa-liigan karsinnat Aberdeen - RoPS
Heinäkuu 11,2019
21:45

Eurooppa-liigan karsinnat Aberdeen – RoPS, selkäsauna tulossa?

Aberdeen – RoPS to 11.7. KLO 21.45 UNIBET LIVE STREAM KANAVA – SUOMISELOSTUKSELLA!

Kesätauko jalkapallosta? No mitä vielä! Nyt on saatu nauttia Mestarien liigan finaalin jälkeen Copa America 2019 turnauksesta ja parhaillaan meneillä olevasta African Nations Cupista. Ja meneillään ovat jo UEFA Europa Leaguen karsinnat – mukana tietenkin myös suomalaisjoukkueita.

Ensimmäisenä tulessa on Pasi Tuutin luotsaama RoPS, joka matkaa torstaiksi Derek McInnesin luotsaaman Aberdeenin vieraaksi Skotlantiin. Kertoimien perusteella RoPSille on luvassa rivakka selkäsauna, Unibet antaa tähän matsiin peruskertoimiksi 1.15 – 6.50 – 12.00. RoPSin tehtävänä taitaakin olla se että jos sen yhden vierasmaalin saisi?

Vedonlyöjille on luvassa varsin harvinaista herkkua, sillä tämä ottelu nähdään suorana lähetyksenä ja suomiselostuksella Unibet TV:n kautta. Tämähän on tuttua huttua jo Unibetin vanhoille asiakkaille, mutta nyt jos koskaan kannattaa rekisteröityä sivuille, virittää Unibet TV tulille ja betsata livenä tästä ottelusta vetoja. Klikkaa kuvasta itsesi Unibet TV:n ohjeiden äärelle!

RoPSin, HJK:n ja KuPSin eurovierasottelut

Otteluparin toinen ottelu on vuorossa jo 18.7. jolloin pelataan luonnollisesti Rovaniemellä. Ratkeaako tämä ottelupari jo ensimmäisessä ottelussa, sen näemme torstaina. Jos RoPS ei tee vieraissa maaliakaan ja kotijengi tekee sen 3-5 maalia, se taitaa olla jo siinä.

Skotlannissahan sarja ei ole vielä alkanut, joten pelituntuma voi isännillä olla vielä jonkin verran hakusessa. RoPS on tahkonnut kuitenkin Veikkausliigaa jo useamman kuukauden, mutta ei puntit missään nimessä tasan ole.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Nyt ropisee omiin RoPS?

Edellisessä ottelussa MIFK:ia vastaan RoPS kärsi kotonaan 1-2 tappion, ja tuossa ottelussa RoPSin avaus oli kutakuinkin tätä muotoa:

Reguero – Taiwo, Sissoko, Sihvonen, Hyvärinen – Rahimi, Llamas, Lingman, Muinonen, Kada – Tamminen

Aberdeen on pelannut kesän aikana kolme harjoituspeliä, pari tasuria ja yksi voitto. Skotlannin liiga on tasoltaan kuitenkin pykälää tai paria Veikkausliigaa parempi, joten odotettavissa on melkoista tykitystä isäntien puolelta vaikka sarja ei olekaan käynnissä.

Jotain kertoo sekin että Unibetin tasoitusvedossa on tarjolla vain pari betsiä, 0-2 ja 0-3 tasoituksilla. Mitä sinä laittaisit näistä lapulle?

Aberdeen – RoPS tasoitusveto 0-2 – 2.32 – 4.00 – 2.25

Aberdeen – RoPS tasoitusveto 0-3 – 4.20 – 4.80 – 1.46

Jos RoPSilla on tuliaisina kunnon selkäsauna ja esim. neljän maalin tappio, molempien vetojen ykköset voi laittaa lapulle. Toki voi kokeilla molempiin ruksejakin, 4.00 – 4.80 kertoimet lämmittävät jos mietit että Aberdeen voittaa pelin 2-3 maalilla.

Unibet vahvasti mukana – Unibet TV:stä suomiselostuksella suomalaisjoukkueiden vieraspelit. Mannaa!

Toiveina vierasmaali tuliaisiksi?

Jos RoPS tässä otteluparissa aikoo nyt minkäänlaisia toiveita säilytellä hengissä vielä toiseen matsiin, on vierasmaali tai pari tultava. Voitto Abedreenista olisi todellinen lottovoitta, tasurikin melkoinen Ässäarpa! Aberdeenin voitto 2-1 olisi vierasmaalin suhteen ihan siedettävä tulos, mutta 3,4,5 - 0 olisi aikamoinen katastrofi jatkopaikan suhteen.

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä