KHL: Admiral Vladivostok - Jokerit ti 15.1.2019 kello 11:00

Jokerit kohtaa Admiralin tiistaina jo kello 11:00! Nyt kannattaa laittaa ruokatauko oikeaan kohtaan ja seurata peliä vaikkapa livenä ja heittää parit livebetsit kehiin! Jokerit pelin voittaa, mutta mitkä ovat lukemat?
KHL: Admiral Vladivostok - Jokerit
tammikuu 15,2019
11:00

KHL: Admiral Vladivostok – Jokerit, selvä vierasvoitto?

Jokerit on tällä hetkellä kiertueella Kauko-Idässä, sunnuntaina kaatui hienosti jo Kunlunin kiinalaisjengi. Tässä ottelussa vastus on jopa vielä heikompi, mutta ei tähänkään peliin auta lähteä takki ja luistimennauhat auki paukuttelemaan henkseleitä. Tilastot paljastavat että Admiral on tämän kauden tähän asti heikoin kotijoukkue, mutta koiraakin on tähän tilastoon haudattuna. Joukkue on viihtynyt alkukaudesta enemmän vieraskaukalossa – kotimatsien pistekeskiarvo nostaa joukkueen sijoitusta hieman.

Tasoeron pitäisi olla näiden joukkueiden osalta melkoisen suuri, joten jos Jokerit ei sorru kurvailuun ja aliarviointiin, tästä pelistä tulee varmat pisteet ja tilastoihin useampi maalintekijä. Samanlainen draivi päälle kuin Kunlunia vastaan niin hyvä tulee.

Lauri Marjamäki oli asetellut kentälliset Kunlunia vastaan tähän malliin, mitä mahdetaan pistää kentälle tässä pelissä? Kalnins maalille todennäköisesti, mutta ketjutko pysyvät samoina?

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

11 Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

16 Geoff Platt – 93 Peter Regin – 76 Kristian Vesalainen

48 Henri Ikonen – 22 Mika Niemi – 25 Pekka Jormakka

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

50 Viktor Lööv

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Admiral Vladivostok – Jokerit, Manninen taas viimeistelijänä?

Odotukset ovat todellakin vierasvoitolle, sillä pitkävetokertoimet otteluun ovat 6.05 – 5.35 – 1.45 ja eipä tuossa kauheasti jätetä kotijengille mahdollisuuksia. Aikaisempien otteluiden tilastoista ei tulosvetoon ole kauheasti pelastusrengasta, sillä ne ovat menneet 1-6, 5-4ja sekä 0-1ja. Kolmessa pelissä on siis varsinaisella peliajalla tehty 8, 7 ja 0 maalia… mitä arvotaan tähän peliin tulosvetoon?

Viisi maalia Kunlunin verkkoon toki lupaa varsin hyvää tähän peliin Jokereille, säilyykö sama tahti? Tulosvetoon haetaan osumaa 2,3 – 4,5 pikku cocktailhaarukalla, ei tässä kotijoukkue vaan voi venyä edes tasapeliin, vai voiko?

Manniselle saatiin hattu, olisiko joku muu lakkia vailla tässä pelissä?

Monen maalin tasoituksella peli Jokereille?

Jokerithan tämän ottelun vie, mutta monellako maalilla? Tasoitusvedossa houkuttelevia kertoimia, mutta tässä ei kannata välttämättä ahnehtia. Maalinkin voitto riittää Jokereille, mutta odotettavissa on että kyllä sieltä parin maalin voitto tulee. Vai tuleeko?

Aseta vetosi