African Cup Nations: Senegal - Guinea-Bissau 11.11.2020, Mendy nollaa vieraat?

Afrikan Cup Of Nations turnauksessa hieno pelipäivä 11. marraskuuta! Miten käy kun Guinea-Bissau vierailee Senegalin luona? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
African Cup Nations: Senegal - Guinea-Bissau
Marraskuu 11,2020
18:00

Lähtökohdat otteluun Senegal – Guinea-Bissau

Afrikan Cup of Nations karsinnoissa pelataan tänään mielenkiintoinen ottelu, kun maanosan yhdeksi suurimmaksi jalkapallomaaksi noussut Senegal isännöi kello 18:00 alkaen Guinea-Bissauta. Kotijoukkue lähtee otteluun isona ennakkosuosikkina ja me uskomme, että Senegal nappaa ottelussa karsintojen kolmannen peräkkäisen voiton.

Senegal lohkokärki, Guinea-Bissau kolmonen

Kuten todettua Senegal on karsintalohko I:ssä ilman tappiota, kun joukkue on kaatanut ensimmäisillä kierroksilla sekä Swazimaan (1-4) että Kongon (2-0). Kyseisistä otteluista on aikaa jo vuosi mutta yhtä kaikki voimasuhteet ovat edelleen samat, ellei jopa parantuneet Senegalille. Senegal pelasi lokakuussa harjoitusottelun Marokkoa vastaan mutta vieraat olivat tuolloin liikenteessä varamiehisinä.

Guinea-Bissau on pelannut karsintaotteluja Senegalin tavoin viimeksi marraskuussa 2019. Tämän jälkeen joukkueella ei ole allaan edes yhtään harjoituspeliä, joten joukkue on vielä vähän enemmän ruosteessa kuin Senegal. Guinea-Bissau voitti omissa karsintapeleissään lohkon heittopussin Swazimaan 3-0 mutta Kongoa vastaan lukemat kääntyivät toisinpäin ja 3-0 tappio.

BONUS: Bonus jopa 300€, tai talleta 10€, saa 50€
Pelaa nyt

Veikkaus Senegal – Guinea-Bissau

Me lähdemme tässä ottelussa isosti Senegalin ja Terangan Leijonien kelkkaan. Senegal saa tähän otteluun Marokko-ottelusta poiketen kokoonpanoonsa topparit Cheikhou Kouyaten (Crystal Palace) ja Kalidou Koulibalyn (Napoli), Liverpool-tähti Sadio Manen sekä Chelsean paidassa kuudessa edellisessä ottelussa viisi nollapeliä pelanneen malivahti Edouard Mendyn.

Guinea-Bissau on jäänyt viidessä edellisessä vierasottelussa kolmesti nollille ja tehnyt vain kaksi maalia, kun taas Senegal vastaavasti on pitänyt kotona maalinsa puhtaana neljästi. Tämä ottelu päättyy kotivoittoon nollapelillä. 2 -0 tai 3-0?

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Senegal menee menojaan?

Luvassa kuuma ottelu, minkä pitäisi päättyä kotijoukkueen helppoon voittoon!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä