African Cup Of Nations: Mosambik - Kamerun 16.11.2020 - Vierasvoittoa lapulle?

Afrikan Cup Of Nations turnauksessa hieno pelipäivä 16. marraskuuta! Miten käy kun Kamerun vierailee Mosambikin luona? Lue vihje, katso kertoimet ja lyö vetoa!
African Cup Of Nations: Mosambik - Kamerun
Marraskuu 16,2020
18:00

Lähtökohdat otteluun Senegal – Guinea-Bissau

Afrikan Cup of Nations turnauksen karsinnat jatkuvat maanantaina 16. marraskuuta. Otetaan tänään tarkasteluun turnauksen ottelu Mosambik – Kamerun, joka starttaa Mosambikissa Estádio do Zimpetolla kello 18:00.

Kamerun lohkokärki

Nämä joukkueet kohtasivat toisensa vain neljä päivää sitten Kamerunissa. Kamerun oli ja on tämän otteluparin ennakkosuosikki eikä Les Lions Indomptables pettänyt kotiottelussa vaan joukkue nappasi 4-1 voiton. Neljä osuma oli melkoinen ketsuppipullon aukeaminen, sillä joukkue oli pelannut ennen tuota ottelua peräti neljä 0-0 tasapeliä. Kamerun on yksi tulevan African Cup Of Nations turnauksen järjestäjämaista ja näin ollen maalla on hallussaan jo varma kisapaikka karsintojen lopputuloksesta huolimatta. Joukkue yrittää kuitenkin ottaa näistä otteluista kaiken mahdollisen irti ja saada parhaan mahdollisen valmistautumisen tuleviin maanosan arvokisoihin. Kamerun on voittanut kolmesta aikaisemmasta F-lohkon ottelussa Ruandan ja Mosambikin sekä pelannut Kap Verden kanssa tasan.

Mosambikin päävastustajat ovat Ruanda ja Kap Verde

Mosambik on tämän lohkon kakkonen ja Os Mambas omaa hyvät edellytykset pitää paikkansa ja ansaita kisalipun menestymällä Kap Verdeä ja Ruandaa vastaan. Edes tasapelipisteen nappaaminen Kamerunilta olisi äärimmäisen arvokas mutta helppoa se ei tule olemaan, jos Kamerun pystyy syömään Mosambikin aseet samalla tavalla kuin viime viikolla. Mosambikin epäonneksi joukkueen yksi suurimmista tähdistä, toppari Edson Mexer loukkaantui lokakuussa eikä Ranskan Ligue 1:ssä vuodesta 2014/2015 pelannut pakki ole mukana kokoonpanossa.

Veikkaus Mosambik – Kamerun

Turkin Superliigassa Besiktasin paidassa pelaava kamerunilainen Vincent Aboubakar oli edellisessä kohtaamisessa iskussa viimeisteltyään kaksi maalia. Miehen kausi on alkanut varsin mallikkaasti kuin hä on pelannut vain kuusi ottelua (kaikki kilpailut) mutta maalannut jo kolmesti. Aboubakar saa hyvää tulitukea Venäjän Valioliigassa Dynamo Moskovassa pelaavalta Clinton N’Jielta joka on maalannut nyt kahdessa ottelussa putkeen. Uskomme että Kamerun nappaa edellä mainittujen herrojen johdolla vierasvoiton ja Leijonien asema lohkovoittajana vain vankistuu.

Alla parhaat kerroinpoiminnot vierasvoitolle otteluun Mosambik – Kamerun:

⚡ Kertoimet tähän otteluun ⚡

Kamerunu menee menojaan?

Luvassa kuuma ottelu, minkä pitäisi päättyä vierasjoukkueen lohkovoittoa sementoivaan lopputulokseen?

Aseta vetosi