Mestarien liiga: Ajax – Bayern München klo 22:00 ke 12.12.2018

Keskiviikkona lohkovoitosta käydään huima taistelu, miten mahtaa käydä ottelussa? Ajax-voitolla rahat takaisin lähes nelinkertaisesti, Bayernin voitolla betsin tuplaus. Me laitamme betsit tasapelille kertoimella 3.75!
Mestarien liiga: Ajax – Bayern München
Joulukuu 12,2018
22:00

Mestarien liiga: Ajax – Bayern München otteluennakko ja vihje

Mestarien liiga: Ajax – Bayern München klo 22:00 ke 12.12.2018

Ajax ja Bayern München ratkovat oman lohkonsa kärjen järjestyksen lohkovaiheen viimeisessä pelissä. Panoksena on siis lohkovoitto, johon Bayernillä riittää tasapeli ja siitä paremmat ottelutulokset. Bayern München 13 – Ajax 11 pistetilanne tarkoittaa sitä että Ajaxin pitäisi matsi voittaa jotta se saisi lohkovoittajan tittelin ja todennäköisesti helpomman vastuksen pudotuspeleissä. Niissähän lohkoykköset saavat lunastettua pelit jonkun muun lohkon lohkokakkosta vastaan joka on ainakin alkusarjan pelien perusteella sen lohkon joukkueista se heikompi.

Ajax on paukutellut kuuteen viimeiseen peliin varsin mukavasti maaleja, näiden otteluiden joukkoon mahtuvat myös ottelut Benficaa ja Ateenaa vastaan. Yhteensä se on tehnyt peräti 22 maalia, se tietää melkein neljän maalin keskiarvoa. No, Hollannin liiga ei tietty ole mikään timantinkova liiga muihin huippuliigoihin verrattuna.

Bayern Münchenillä on ollut isoja ongelmia omassa liigassa, mutta meno on myös parantunut viime kierrokislla. Bayernin maalisaldo kuudessa viime ottelussa on 17 ja näihin on laskettu mukaan niin ikään Ateenaa ja Benficaa vastaan pelatut ryöpytykset.

Olisiko Ajaxista hoitamaan Bayern kotonaan? Unibet tarjoilee tähän otteluun kertoimet 3.75 – 3.75 – 2.00, joten ainakin kertoimista se ei jää kiinni. 1X tuplamahdollisuus 1X 1.86 kertoimella on myös varsin oivallinen. Entä tekevätkö molemmat joukkueet maalin? Kyllä on saanut kertoimen 1.46 ja ei 2.65. Eli todennäköistä on että molemmat saavat nostaa kädet ilmaan maalinteon takia.

Kotijoukkueelta alle 4.00 kertoimella on varustettu peräti viisi pelaajaa Jan Klaas Huntelarista lähtien 2.75. Kasper Dolberg, David Neres, Dusan Tadic ja Hakim Ziyech, siinä potentiaalisia maalintekijöitä. Vierailta tuttuja herroja voi laittaa toki kupongille, 1.88 Lewandowski, Wagner 2.63, Müller 2.95, Gnarby 3.35 ja Robben 3.20 etunenässä.

Ajax – Bayern München avauskokoonpanot

Zwollea vastaan Ajax lähti tällä kokoonpanolla:

Ajax (4-3-3)

Onana – Tagliafico, Blind, Ligt, Mazraoui – Jong, Beek, Schöne – Tadic, Huntelaar, Neres

Bayern München nuiji tällä kokoonpanolla Nürnbergin:

Bayern München (4-4-1-1)

Neuer – Alaba, Boateng, Süle, Rafinha – Ribery, Goretzka, Kimmich, Gnarby – Müller – Lewandowski

Muista Unibetin huikea ilmaiskisa!

Kotijoukkueelle paljon kulmapotkuja?

Vedonlyöntisivustot tarjoavat kertoimet myös kohteet kulmapotkuihin, montako rauhallista keskitystä pelissä nähdään? Täältä lähtee betsi kotijoukkueen yli 4.5 kulmalle kertoimella 2.17, mitäs sinne laitetaan? Betsaa! Betsson tarjoaa 10 euron riskittömän vedon tämän viikon Mestarien liigaan

Aseta vetosi