Mestarien liiga: Ajax - Juventus keskiviikkona 10.4.2019 kello 22:00

Ajax latasi itsensä Real Madridin laulukuoroon, joten nyt on kaikki portit auki aina päätyyn saakka. Miten Ajax selvittää Juventuksen vai selvittääkö? Katso kertoimet otteluun ja betsaa miten ottelu päättyy!
Mestarien liiga: Ajax - Juventus
huhtikuu 10,2019
22:00

Mestarien liiga: Ajax – Juventus – yllättääkö Ajax taas?

Ajax on yllättänyt monet iloisesti pääsyllään kahdeksan parhaan joukkoon Mestarien Liigassa. Ajax laittoi häikäisevällä tavalla Real Madridin laulukuoroon yhteismaalein 5-3 – temppu jota ei oltukaan tehty useampaan kauteen kun Ronaldon johtama Real Madrid kauhoi Mestarien Liigan voittoja useamman peräkkäin. Nyt Ronaldo on Ajaxia vastassa kun Juventus yrittää kammeta Ajaxin pois hurmio-raiteelta.

Juventus puolestaan kaatoi Atletico Madridin, mutta helppoa ei silläkään ollut. Se nimittäin hävisi ensimmäisen ottelun Madridissa lukemin 2-0 ja voitti sitten toisen kotonaan 3-0. No, voisi sen varmasti helpomminkin tehdä. Tähän matsiin voisi jopa kuvitella tulosta 2-1 tai 2-2 ja Juventus kuittaisi sitten jatkopaikan toisessa ottelussa. Vai voittaako Juventus tämän pelin, mutta Ajax pelaa itsensä jatkoon vieraissa? Kerrassaan mielenkiintoinen peli ja ottelupari tulossa ja näissä peleissä tuskin pelataan sitä 0-0 tasapeliä.

Kotijoukkueelta on poissa tästä ottelusta Carel Elting loukkaantumisen takia ja Noussair Mazraoui punaisen kortin takia. Juventuksella poissa on melkoinen nippu pelimiehiä, Juan Cuardado, Douglas Costa, Emre Can ja Andrea Barzagli ovat kaikki poissa loukkaantumisen takia, samoin Cristiano Ronaldon pelikunto on vielä pieni arvoitus, mutta todennäköisesti CR7 on pelikunnossa.

Muistathan Nordicbetin 5€ Ilmaisvedon jalkapalloon?

Klikkaa ja betsaa Veikkausliigaa kympillä ja veto on sinun!

Veikkaus: Maaleja tulee mutta montako?

Ajaxin oletettu kokoonpano, 4-3-3

Onana – Tagliafico, Blind, Ligt, Kristensen – Schöne, Jong, Beek – Neres, Tadic, Ziyech

Juventuksen oletettu kokoonpano, 4-3-3

Szczesny – Sandro, Chiellini, Bonucci, Cancelo – Matuidi, Betancour, Pjanic – Ronaldo, Madzukic, Bernardeschi

Historiantilastot tietävät näiden joukkueiden väliltä Mestarien Liigasta neljä peliä, nämä kaikki ovat menneet Juventuksen nimiin. Ensin kohdattiin samassa kohtaa Mestarien Liigaa 1997, tuolloin 1-2 ja 4-1 tulokset veivät Juventuksen jatkoon. 2004 vuonna joukkueet olivat samassa lohkossa ja molemmat ottelut päättyivät Juventuksen 1-0 voittoon.

2010 joukkueet kohtasivat Eurooppa-liigassa, tuolloin ensimmäinen ottelu päättyi Juventuksen 1-2 voittoon ja seuraava peli päättyi 0-0 tasapeliin. Joko olisi Ajaxin vuoro voittaa, ainakin toinen peli näistä? Montako maalia nähdään? 1,2,3 vai 4?

Nähdäänkö taas näitä?

Ajaxin peli on rullannut - miten siipirikko Juve pärjää?

Juventuksen taktiikkana taitaa olla mahdollisimman pieni tappio vierasmaalilla höystettynä. Toki voittokin kelpaa, mutta Hurmio-Ajax voi olla todella kova vastus. Miten pelissä käy? Lyö vetoa!

Aseta vetosi