Mestarien liigan karsinnat Ajax - PAOK tiistaina 13.8.2019 kello 21:30

Maalirikas ensimmäinen ottelu lupailee maaleja myös tähän otteluun. Montako niitä mahtaa tulla ja kumpi menee rallin jälkeen jatkoon? Pieni veikkaus Ajaxin puolesta, pari vierasmaalia tehnee siitä huolen. Katso kertoimet ja lyö vetoa!
Mestarien liigan karsinnat Ajax - PAOK
Elokuu 13,2019
21:30

Mestarien liigan karsinnat: Ajax hoitaa homman kotona?

Noniin, ensimmäisessä ottelussa saatiin se mitä vähän haettiinkin eli Ajaxille vierasmaaleja pari kappaletta ja peli tasan. Kerroin tuossa oli n. 3.50 luokkaa joten pankin kautta baariin. No, tähän otteluun Ajax lähtee selvänä suosikkina ja PAOKin tulisi voittaa ottelu jotta se menee jatkoon. No toki 3-3 tulos tai sitä isompi tasuri toki riittää että vieraat tästä jatkoon menisivät, mutta kuten tiedät, 3-3 on aika lailla harvinainen tulos.

Pitkävetokertoimet otteluun kertovat hyvin miten iso suosikki Ajax tässä ottelussa on, 1.38 – 4.80 – 8.50 ei pahemmin PAOKille mahdollisuuksia anna. Ottelusta odotetaan taas maalirikasta mäiskintää, sillä yli 1.5 maalin kerroin on vain 1.19, yli 2.5 maalin sitten jo 1.67 ja yli 3.5 maalin kerroin on 2.80. Yli 4.5 maalista saa Unibetillä rahat takaisin kertoimella 5.25. Jos PAOKin kotikentällä tehtiin neljä maalia, samaan voidaan päästä myös Ajaxin kentällä. Mutta tulosvedossa lukemat voisivat olla lähempänä 3-1 tulosta kuin 2-2 tulosta, jolla päädyttäisiin jopa jatkoille. Tulosvetoon tähän hakisimme 2,3,4 – 0,1 maaleja, sen verran kova Ajax on kotinurmella.

Ajax oli kuitenkin hukata hyvän tuloksen vieraissa, sillä se meni jo 10. minuutilla johtoon Ziyechin maalilla. PAOK pamautti kuitenkin seitsemän minuutin sisään kaksi maalia Akpomin ja Matosin toimesta ja puoliajalle lähdettiin lukemista 2-1. Toisella jaksolla vanha kettu Huntelaar laittoi sitten vielä pelin lukemiin 2-2, joista lähdetään tässä pelissä liikkeelle.

Jo nyt voit lyödä vetoa koko Mestarien Liigan voittajasta kaudella 2019 / 2020!

Unibetin kertoimet: Voittaja Mestarien Liiga 2019/2020

Veikkaus: Ajax lähellä jatkopaikkaa

Kokoonpanot oli laitettu ottelussa tähän muotoon, tuskin näihin isoja muutoksia tulee?

PAOK 4-4-2

Paschalakis – Giannoulis, Varela, Crespo, Matos – Biseswar, El Kaddouri, Esiti, Jaba – Akpom, Pelka

Ajax 4-3-3

Onana – Tagliafico, Martinez, Schuurs, Veltman – Blind, van de Beek, Mazraoui – Tadic, Dolberg, Ziyech

Tämän otteluparin voittaja ei vielä pääse Mestarien Liigan lohkovaiheeseen, vaan voittaja tulee kohtaamaan vielä APOEL – Qarabag otteluparin voittajan. Tuon kaksivaiheisen otteluparin voittaja pääsee sitten Merstarien liigan lohkoarvontaan ja himoittuun lohkovaiheeseen.

Tässä otteluparit tuleviin Mestarien liigan karsintafinaaleihin, kuusi paikkaa vielä vapaana Mestarien Liigan lohkovaiheessa. Ne joukkueet löytyvät näistä joukkueista.

Din. Zagreb – Ferencvaros (1-1) vastaan Maribor – Rosenborg (1-3)

CFR Cluj – Celtic (1-1) vastaan Slavia Praha

Young Boys vastaan Cvena Zvezda – FC Kööpenhamina (1-1)

Apoel – Qarabag (1-2) vastaan PAOK – Ajax (2-2)

Basel – LASK Linz (1-2) vastaan Club Brugge – Dyn. Kyiv (1-0)

Baseksehir – Olympiakos (0-1) vastaan Krasnodar – FC Porto (0-1)

Näitä samoja ukkeleita voi laittaa maalintekijävetoon tähänkin peliin. Ajax tästä jatkoon menee.

Ajax karsintoihin vaikka väkisin - PAOK taistelee!

Lähtötilanteesta 2-2 kaikki on vielä mahdollista, mutta Ajaxin kotipelissä taitaa tuloksena olla Ajaxin lipuminen Mestarien Liigan karsintojen finaalipeleihin. 1-1 tasapelikin riittää, mutta kotiyleisön edessä maaleja saattaa tulla himajengille enemmänkin. Mitä laitetaan tulosvetoon?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja