Africa Cup of Nations: Algeria – Nigeria sunnuntaina 14.7.2019 kello 22:00

Algerian vedenpitävä puolustus vastaan Nigerian maaliahne hyökkäys. Kumpi vie tässä välierässä voiton ja etenee finaaliin? Katso matsi Unibet TV:n kautta ja lyö vetoa livenä!
Africa Cup of Nations: Algeria – Nigeria
Heinäkuu 14,2019
22:00

Africa Cup of Nations: Algeria – Nigeria, Mahrezista sankari?

Algeria – Nigeria su 14.7. KLO 22.00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
/ LEO VEGAS STREAM

African Cup of Nations 2019 turnaus on huipentumassa. Toista finaalipaikkaa havittelevat Algeria ja Nigeria ja kertoimet tässä ottelussa ovat melkoisen tasaiset. Unibet jakelee pitkävetokertoimet 2.60 – 3.00 – 3.00, joten tässä on oikeastaan kaikki mahdollista. Algerian puolustus on toiminut koko turnauksen ajan erinomaisesti, viidessä pelissä vain yksi päästetty maali. Miten Algerian puolustus kestää Nigerian hyökkäyksen, se kun on tehnyt viiteen peliin seitsemän maalia?

Heitetäänkö kupongille siis suoraan 1-1 lukemat ja katsotaan miten rankkareilla käy? Paljon mahdollista, mutta voi ottelu toki päättyä jo varsinaisella peliajalla. Kolmen kombo tulosveto betseihin voisi olla 1-1, 1-0 ja 2-1, mutta yhtä hyvin lukemat voivat olla toisinpäin Nigerialle.

Molemmilla joukkueilla on tuttuja pelaajia monelle futiksen seuraajille, Algerian kirkkaimpana tähtenä loistaa luonnollisesti Manchester Cityn Riyad Mahrez. Olisiko hänestä tämän ottelun sankariksi? Nigerialla tuttuja miehiä ovat tietenkin Ighalo, Iwobi, Musa ja useampi muu, löytyykö tuolta kenties ratkaisija tähän otteluun?

Veikkaus: Rankkarit ei kaukana?

Algeria 4-4-2

M’Bolhi – Benlarmi, Mandi, Bensebaini, Atal – Guenioura, Bennacer, Feghouli, Mahrez – Belaili, Bounedjah

Nigeria pelasi tällä avauskokoonpanolla viimeisessä pelissä. Tuleeko muutoksia vai mennäänkö 4-2-3-1 mallisella formaatilla?

 Nigeria 4-3-3

Akpeyi – Troost-Ekong, Omeruo, Collins, Awaziem – Ndidi, Etebo – Iwobi, Musa, Chukwueze – Ighalo

 

Entä tekevätkö molemmat joukkueet maalin? Kerroin sille on 2.10, toisen joukkueen tai molempien jäädessä maaleitta, rahat tulevat kertoimella 1.70 takaisin. Algerian voitto ilman päästettyä maalia toisi sitten jo 3.90 kertoimella rahat takaisin.

Betsit voi toki heittää vaikka puoliaikatuloksesta, 3.35 – 1.90 – 3.70, johtaako Algeria jo puoliajalla vai yllättääkö Nigeria matsin alussa? Algeria tai Nigeria etenee siis tästä pelistä finaaliin ja vastustajaksi seuloutuu saman päivän aikaisemmasta ottelusta joko Senegal tai Tunisia. Tuon ottelun peruskertoimet ovat 2.00 – 3.10 – 4.40. Ennen välieriä Unibet voittajakertoimet Afrikan valtioiden Cup 2019 vedoissa ovat:

Senegal 2.50

Algeria 3.25

Nigeria 4.50

Tunisia 6.00

Mahrezin palkintokaappi täyttymässä näistäkin kisoista?

Algeria vai Nigeria? Molemmilla omat mahdollisuutensa

Algerian puolustus on ollut kovassa iskussa, koko joukkue puolustaa kurinalaisesti. Miten mahtaa käydä tässä pelissä kun Nigerian maaliahne hyökkäys on vastassa?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä