Allsvenskan -tulosvetotupla 2.8.2020 klo 15.30 moniveto ja kertoimet

Malmö on nousemassa sarjakärkeen, Göteborg on tuore cup-mestari, Kalmar on sarjajumbo ja viime kauden mestari AIK on ollut paha pettymys.
Allsvenskan moniveto
Elokuu 02,2020
15:30

Göteborg – Malmö / Kalmar – AIK

Gamla Ullevi, Göteborg, Ruotsi / Guldfågeln Arena, Kalmar, Ruotsi

Kertoimet (Unibet) 4.70 – 3.60 – 1.78 / 3.15 – 3.25 – 2.33

Allsvenskan Stream: Unibet

Kierros Allsvenskania, ja Veikkaussivuilla rakennetaan illan matseista tulosvetotupla, eli moniveto kiinteillä kertoimilla.

Göteborg ja Malmö pelasivat vain muutama päivä sitten Ruotsin cupin finaalissa. Sen Göteborg vei hieman yllättäen jatkoajan jälkeen 2-1.

Allsvenskanin puolella Göteborg on ollue heikko koko kauden. Malmö on piristynyt hankalan alun jälkeen ja se on nyt jo sarjakakkosena.

Göteborgilla on sarjamatseissa alla peräti neljän tasapelin putki. Viimeisen tasuri oli Hackenin kentällä pelattu vaisu maaliton. Paikkoja matsissa oli, mutta ne olivat kyllä kotijoukkue Hackenin paikkoja.

Göteborg on voittanut 11 Allsvenskanin matsista vain kaksi. Edellinen on kuukauden takaa, kun AIK hävisi Göteborgissa 0-1.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Malmö nousussa paikalleen kärkeen

Malmö on jo Allsvenskanin viiden ottelun kuntopuntarin ykkönen. Eiköhän kauden selvästi suurin suosikki ole pian kärjessä, kun hyvin alussa pelannut Noorköping on tulossa alaspäin.

Göteborg on osunut maalin yhtä lukuunottamatta kauden jokaisessa kotiottelussa. Malmön puolustus ei ole ylivoimaisen kova, joten tässäkin voi odottaa kotijoukkueen maalia. Göteborg teki kotonaan kassin Djurgårdenia vastaan, ja Djurgården on päästänyt viimeisissä viidessä matsissa vain kaksi maalia.

Malmön nousun takana on se, että sen hyökkäys on alkanut tehdä paikoista maaleja kovalla prosentilla. Alkukaudestakin se sai aikaan paikkoja, mutta ei tulosta. Nyt viime liigamatsissa Malmö teki Siriuksen verkkoon vieraissa viisi ja sitä ennen kotonaan Hammarbya vastaan kolme.

Göteborgilta voi odottaa yhtä maalia, ja Malmöltä useampaa. Vetokupongille Göteborg vastaan Malmö 1-3, Unibetin kertoimella 13.00.

Viime kauden mestari alavireessä

Kalmar on sarjajumbo. AIK on taas ollut muuten vain paha pettymys. Se on sarjassa vasta sijalla 12, vaikka kauden alla se oli mestaruuskertoimissa nelosena. Viime kauden Allsvenskanin mestari AIK taitaa olla Tukholman suurseura, jolla on kokoa ja resursseja, mutta tulos ei nyt ole kohdallaan.

Kalmar on tällä kaudella voittanut kaksi ottelua, mutta nyt sillä on kahdeksan matsin voitoton putki alla. Surkeasta putkesta huolimatta Kalmaria ei ole murskattu aikoihin. Kesäkuun lopulla se hävisi Djurgårdenin kentällä 0-5, mutta sen jälkeen se ei ole hävinnyt kuin niukasti maalilla. Kalmarin saldo viimeisistä seitsemästä matsista on 0-2-5, mutta maaliero on näistä vain viisi miinuksella. Kotikentällään Kalmar ei ole jäänyt nollille aikoihin.

AIK on hävinnyt kaksi viimeistä yhteismaalein 0-5. Vieraissa sen verkkoon on viime kierroksilla tehty rutkasti maaleja. Malmö pudotti sen cupista ensin 4-1, ja seuraavissa neljässa sarjamatsissa AIK:lle tehtiin yhdeksän maalia. Itse se teki näissä neljässä kaksi kassia Varbergsin verkkoon.

Kalmar ei jää nollille ja AIK päästää maaleja. Matsi lienee tiukka. Näillä suuntaviivoilla otteluun haetaan isompaa kerrointa tuloksella 2-2. Unibet maksaa tästä kertoimen 14.00

Göteborg – Malmö 1-3, kerroin 13.00 ja Kalmar – AIK 2-2, kerroin 14.00. Samalle lapulle laitettuna nämä antavat yhteiskertoimen 182.00

Allsvenskanin betsit Unibetille!

Göteborg vastaan Malmö 1-3 ja Kalmar vastaan AIK 2-2, kertoimet yhdessä 182.00!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä