Allsvenskan -tupla: AIK - Norrköping ja Djurgården - Örebro 17.6.2020 klo 20.00 Vihje ja kertoimet

Allsvenskan lähti käyntiin muutama päivä sitten, ja nyt pelataan kiivaalla tahdilla. Tukholman joukkueen AIK ja Djurgården ovat otteluissa suosikkeja.
AIK - Norrköping ja Djurgården - Örebro
Kesäkuu 17,2020
20:00

Allsvenskan AIK – Norrköping ja Djurgården – Örebro

Friends Arena, Tukholma, Ruotsi sekä Tele2 Arena, Tukholma, Ruotsi

Pitkävetokertoimet (Unibet) 2.43 – 3.10 – 3.10 sekä 1.37 – 4.90 – 8.50


 Allsvenskan – uusi kausi, vanhat suosikit

Allsvenskan pääsi jo alkamaan Ruotsissa, ja toinen kierros pelataan nopeassa tahdissa. Tukholman ylpeys voitti avausottelussa Orebron vieraskentällä 2-0. Suomen nuori 20-vuotias Saku Ylätupa oli ottelussa AIK:n avauksessa.

AIK on taas yksi Allsvenskanin voittajasuosikeista. Avausottelussa sillä oli kentällä ryhmä, joka ei ollut aivan sellainen, kuin kauden alla olisi voinut aavistaa. Kokenut toppari Karlsson aloitti vaihdossa. Islantilainen Sigthorsson ei ollut kärjessä, vaikka mies lienee joukkueen toiseksi nimekkäin pelaaja. Keskikentän Sebastian Larsson on Valioliiga-kokemuksella AIK:n tunnetuin pelaaja, ja hän oli avausottelussa keskikentällä.

AIK:n avausvoitto Orebrossa ei ollut ollenkaan ylivoimainen, vaikka numerot hieman sellaista antavat ymmärtää. Matsi oli tasainen, mutta AIK:n viimeistely oli selvästi parempaa. Se sai neljä kutia kohti vastustajan maalia. Toppari Tihi teki ensimmäinen noin tunnin pelin jälkeen, ja laitalinkki Asani toisen yliajalla.

Norrkoping aloitti voittamalla kotikentällään Kalmarin 2-1. Se on vetolistoilla hieman pienempi mestarisuosikki kuin AIK, mutta kärkipäässä kumminkin. 888Sportilla AIK:n mestaruuskerroin on 10, ja Norrköpingin 15.

Kalmaria vastaan Norrköping oli selvästi parempi. Se piti palloa paljon enemmän ja laukoi maalia kohti kymmenen kertaa, kun Kalmar vain kahdesti.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 2.43 – 3.10 – 3.10, ja Norrköpingin kertoimet ovat olleet laskussa. Ruotsissakin pelataan ilman katsojia, ja silloin kotikenttäetu ei paljon merkitse. Kertoimet otteluun lienevät kohdallaan, mutta vetolapulle voisi laittaa yli 2.5 maalia. Unibetin kerroin tälle on 2.30. Kummankin hyökkäys oli avausottelussa kunnossa, ja miksipä se ei jatkuisi tehokkaana.

Allsvenskan mestari 2020 - Betssonin kertoimet

Djurgården liian suuri suosikki

Toinen Tukholman joukkue Djurgården pelaa Örebrota vastaan, ja se on selvä suosikki. Unibetin kerroin Djurgårdenin voitolle on vain 1.37. Djurgården on vetolistoilla kolmanneksi suurin mestari, kun Örebro pelaa putoamista vastaan. Viime kierroksella Djurgården hoiteli Siriuksen vieraskentällä rutiinilla 2-0, kun taas Örebro hävisi kotonaan AIK:lle samoilla lukemilla.

Djurgården ei mitenkään hallinnut Siriuksen kentällä, se piti palloa vähemmän ja laukoikin vähemmän, mutta paremmalla joukkueella oli parempi viimeistely.

Örebro taas pärjäsi kotonaan hyvin AIK:ta vastaan. Peli oli tasainen, ero tuli siitä, että AIK teki maalit. Örebron joukkueessa pelaa puolustuksessa suomalainen Albin Granlund. Avausmatsissa hän pelasi täydet minuutit.

Avausotteluista voisi vetää sellaisen johtopäätöksen, että tällä hetkellä Djurgårdenin ja Örebron välillä ei ole niin paljon eroa, mitä vetomarkkina väittää.

Djurgårdenin kerroin on liian vähän pelattavaksi. Alkukaudesta on kysymysmerkkejä, ja varsinkin nykytilanteessa, kun aloitus on viivästynyt ja stadionit tyhjillään. Örebro +1.5 saa kertoimeksi 1.75, ja laitetaan siitä toinen puolikas Allsvenskan -tuplaan

Allsvenskan -tupla Unibetille

AIK:n matsin yli 2.5 maalia sekä Örebro +1.5 antavat yhteiskertoimeksi 4.02.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä