KHL: Amur Khabarovsk - Jokerit torstaina 17.1.2019 kello 11:30

Mayday mayday! Nyt on pohjakosketus otettu ja ylösnousu yritetään Amurin kustannuksella. Eiköhän narripakka ottanut opiksi ja nappaa tästä pinnat tuliaisiksi? Millä lukemilla tämä tapahtuu?
KHL: Amur Khabarovsk - Jokerit
tammikuu 17,2019
11:30

Amur – Jokerit, onko siellä vetelät housussa kun tiikeri murahtaa?

Oliko sitten syynä kellonaika (11:30), muuten vaan huono valmistautuminen tai vastustajan aliarviointi tai ensimmäisen maalin tuoma hyvän olon tunne, mutta Jokerit pelasi ehkä yhden tämän kauden heikoimmista peleistä edellisessä ottelussa Admiralia vastaan. Selvä voitto vaihtuikin lähes murskatappioon 4-1, tässä ottelussa on tultava muutos. Lauri Marjamäki teki pientä hienosäätöä edellisessä pelissä kokoonpanoon, mitä tulee tähän matsiin? Tällä mentiin viimeksi:

6 Jesse Joensuu – 37 John Norman – 21 Brian O’Neill

11 Steve Moses – 65 Sakari Manninen – 71 Nicklas Jensen

25 Pekka Jormakka – 93 Peter Regin – 76 Kristian Vesalainen

41 Antti Pihlström – 22 Mika Niemi – 16 Geoff Platt

 

4 Tommi Kivistö – 18 Sami Lepistö

3 Karl Stollery – 51 Alex Grant

44 Jesper Jensen – 7 Oliver Lauridsen

50 Viktor Lööv

 

30 Ryan Zapolski (98 Janis Kalnins)

Jokereiden tehottomuus vaivaa

Jokerit kärsii tällä hetkellä lievästi tehottomuudesta ja nyt niitä limppuja pitäisi alkaa laittaa sinne verkon perukoille. Ketjukoostumukset näyttävät ihan paperilla hyvälle, mutta tulosta ei synny haluttuun tapaan. Mikä neuvoksi? Kaikki ketjut uusiksi? Tulivoimaa tuossa pitäisi olla ihan reippaasti, mutta niin vain maaleja ei synny.

Tässä ottelussa olisi jälleen paikka aukaista se Heinz tai Felix -pullo ja laittaa maaleja tulemaan liukuhihnalta. Minkälaisen palaverin joukkue on pitänyt edellisen, jopa nöyryyttävän tappion jälkeen? Pitkävetokertoimet tässä ottelussa ovat 3.95 – 4.55 – 1.75, joten Jokerit -voittoa tässä kertoimien mukaan odotellaan taas. Tulosvedossa 1-3 (14.00) ja 2-4 (17.50) voisivat olla hyviä poimittavaksi omalle lapulle, kunhan ei lukemat tässä pelissä ole toisinpäin. Sitten alkaa olemaan jo kriisipalaverin paikka kun jumbojengit nöyryyttävät Narria mennen tullen.

Amurin viime pelit ovat olleet todella synkkää tuloksellisesti, mutta ei sielläkään mitään totaalirepsahtamisia ole, sellaista ei saa tässä ottelussa tulla Jokereille. Millä lukemilla voitto?

Hienoja kuvia, mutta tulos oli ruma. Jokerit ei voi tästä kuin parantaa.

Jokerit kärsinyt maalintekovaikeuksista - nytkö se Heinz-purkki posahtaa?

Jokereilla on lieviä maalintekovaikeuksia vaikka taitoa jengissä riittää. Nyt pitäisi saada maalihanat auki vieraspeleissä, ei yhdellä maalilla pelejä aina ihan voiteta. Kuka tekee maalit tässä pelissä? Lyö vetoa!

Aseta vetosi