Copa America Pronssiottelu: Argentiina – Chile lauantaina 6.7.2019 kello 22:00

Kahden pettyneen jengin taisto. Kumpi on saanut pääkopan viritettyä tähän peliin? Pelaako Messi taas viimeisen maajoukkuepelinsä? Katso kertoimet peliin ja betsaa - tsekkaa matsi ilmaiseksi livenä!
Copa America Pronssiottelu: Argentiina – Chile
Heinäkuu 06,2019
22:00

Copa America Pronssiottelu: Argentiina – Chile, voitto laiha lohtu Messille

ARGENTIINA – CHILE – LIVELÄHETYS LA 6.7. KLO 22:00 UNIBET LIVE STREAM KANAVA 
LEO VEGAS STREAM

Copa American pronssiottelussa pelaa tällä kertaa kaksi todella pettynyttä joukkuetta. No, tämä ei tietenkään poikkea muista pronssiotteluista, mutta tällä kertaa Argentiinan ja Chilen välillä taitaa olla taas erityistä pettymystä. Olkoon kertoimet peliin sitten minkälaiset tahansa, tämän ottelun voittaa se, kumpi saa raavittua joukkueen sellaiseen kuntoon välierän jälkeen että se pronssi alkaisi edes vähän kiinnostamaan.

Pitkävetokertoimet otteluun ovat 1.81 – 3.50 – 4.40, joten Argentiinalle tässä sitä pronssia pelataan kertoimien muodossa. No, se on tässä turnauksessa nähty että ne eivät sittenkään koko totuutta kerro ja onneksi näin. Tylsäähän se olisi aina veikata pienempää kerrointa ja voittaa!

Tässä ottelussa puolustusmoraali voi olla koetuksella ja maaleja saatetaan nähdä useampi kuin 1-2 kappaletta. Olisko tulosvetoon vaikkapa 1,2 – 1,2 lähtökohdat ja Argentiinalle siihen vielä kolmas maali kylkeen?

Voi Messi reppanaa…

Argentiina ja Leo Messi epäonnistuivat jälleen kerran, ei mitään isoa pokaalia maajoukkueessa Messille vieläkään. Lopettaakohan Messi taas kisojen jälkeen maajoukkueuransa vai vieläkö pelataan raitapaidassa seuraaviin MM-kisoihin? Pettymys oli valtaisa Brasilialle hävityn välierän jälkeen. Omansa saivat pelin jälkeen niin tuomarit, fanit kuin oman pelitoveritkin.

Vastustajaksi tulee Chile, joka oli voittanut kaksi edellistä Copa Americaa. Se hävisi täysin pystyyn välierässä Perulle, jolla näyttää olevan nyt melkoinen meininki päällä. Se kaatoi Chilen lähes käsittämättömästi lukemin 0-3 ja tämä on nyt Perulle harvinaista herkkua.

Argentiinan kokoonpano Brasiliaa vastaan, muutoksia taitaa tulla enemmän tai vähemmän?

Argentiina 4-3-1-2

Armani – Tagliafico, Otamendi, Pezzella, Foyth – Acuna, Paredes, De Paul – Messi – Agüero, Martinez

Chile 4-3-3

Arias – Beausejour, Maripan, Medel, Isla – Vidal, Pulgar, Aranguiz – Sanchez, Vargas, Fuenzalida

Chileltäkin nähtäneen vielä joitain muutoksia tähän peliin, vaikka kahden mestaruuden jälkeen pronssi tuskin innostaa kokenutta joukkuetta hirveän paljon.

Mukava matsi lauantai-iltaan betsattavaksi, käy katsomassa kertoimet peliin vaikkapa Unibetilta! Pre-match vedonlyönnin lisäksi voit betsata ottelua mukavasti livenä ja ottelun näet suorana myös Unibet TV:n kautta! Myös ainakin LeoVegas Sport lähettää ottelun suorana lähetyksenä!

Messin esitys näyttää hyvälle mutta tehotonta kuten koko Argentiinan peli Brasiliaa vastaan. Taas jäi Messi ilman isoa kansainvälistä pyttyä, mutta tuleehan niitä kisoja vielä…

Tekeekö Peru HPK:t? Nyt on sitkeää tillilihaa!

Perun alkusarja meni melkoisen vihkoon, mutta lohkokolmosen tontilta on hyvä ponnistaa. Mihin asti pomppu riittää tässä pelissä, nähdäänkö kaikkien aikojen tai ainakin tämän vuoden suurin sensaatio Copassa?

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä