Euro2020 – EM-karsinnat: Armenia – Suomi tiistaina 26.3.2019 kello 19:00

Tiistai on toivoa täynnä! Suomi lähtee ennakkosuosikkina Armeniaa vastaan, millä lukemilla pisteet tulevat Huuhkajille?
EURO2020 EM-karsinnat
Euro2020 – EM-karsinnat: Armenia – Suomi
Maaliskuu 26,2019
19:00

Euro2020 – EM-karsinnat: Suomi hamuaa pinnoja

Armenia – Suomi EM-karsintaottelu tiistaina. Kumpikin joukkue hävisi avauksen ensimmäisellä kierroksella, Italia oli tunnetusti Suomea selvästi 2-0 parempi ja Armenia taipui vieraissa Bosnia & Hertsegovinalle lukemin 2-1. Pitkävetokertoimet tähän peliin lupailevat jopa Suomelle voittoa, toivottavasti Huuhkajat lunastavat odotukset Armenian kuumassa illassa.

Hyödynnä isot ensitallettajan edut ja betsaa Nordicbetillä!

Suomi pelasi varsin puolustusvoittoisella taktiikalla Italiaa vastaan, tähän kokoonpanoon tullee muutoksia niin nimien kuin muodostelmankin kera.

Hradecky – Pirinen, Arajuuri, Väisänen, Toivio, Granlund – Kamara, Sparv, Lod – Pukki, Hämäläinen

Lunasta 10 euron liveveto loppuviikon peleihin Coolbetiltä lyömällä 25 eurolla livevetoja EM-karsintapeleihin!

 Teemu Pukilta odotetaan nyt maaleja, tai ainakin maalia, sen verran hyvin mies on esiintynyt Norwichin väreissä ja oli sitä maalintekoa lähellä myös Armeniaa vastaan. Hattutempusta Pukin kerroin on 81.00. parille maalille 12.00. Onpa Unibetillä jopa kerroin sille että Pukki ei tee kahta maalia, 1.02. Yhdelle maalille maalintekokerroin on 2.95, joten se ainakin lapulle?

Ei yksi Mkhitaryan kesää tee?

Unibet ei ole lähtenyt erittelemään Armenian pelureita erikseen, kuka tahansa maalintekijä siitä joukkueesta saa kertoimen 1.46, ensimmäisen maalin kerroin on 2.18 ja viimeisen maalin sama 2.18. Bosnia & Hertsegovinaa vastaan Armenian ainoan maalin teki joukkueen ehdoton tähtipelaaja, Arsenalin Henrikh Mkhitaryan.

Tämän sepän kanssa pitää kyllä olla varovainen, taitoa riittää. Yksi mies ei kuitenkaan kesää tee, joten Suomella pitäisi olla kaikki mahdollisuudet jopa voitoon. Ei se Armenian kotikenttä ole se paras paikka pelata, mutta jostain pitää niitä pisteitä kairata ja Suomella ei ole varaa hukata yhtään ylimääräistä pistettä vieraskentille. Voittoa odotetaan ja se on tultava.

Tällä kokoonpanolla Armenia pelasi viikonloppuna, nähdäänkö myös siltä hieman hyökkäävämpää peliä kotona?

Airapetyan – Daghbashyan, Calisir, Haroyan, Hovhannisyan – Mkrtchyan, Grigoryan – Ghazaryan, Mkhitaryan, Adamyan – Karapetian

Täällä taistellaan tiistaina:

Huuhkajat pinnanhakumatkalla, montako pistettä tulee?

Italialle häviäminen ei ollut mikään katastrofi, Armenialta turpiin ottaminen sitä voisi olla. Teemu Pukki ja kumppanit tekevät varmasti parhaansa, mutta mihin se riittää?

Aseta vetosi