Arsenal - Atletico Madrid 26.4.2018, Wengerin viimeiset viikon Arsenalissa

Arsene Wenger jättää Arsenalin, nyt olisi legendaarisen ranskalaisen mahdollisuus poistua Emiratesilta voittajana, Eurooppa-liigan pokaali kainalossa.
Arsenal - Atletico Madrid
huhtikuu 26,2018
20:00

Arsenalin ja Atletico Madridin otteluparin voittaja tulee olemaan Eurooppa-liigan finaalin selvä suosikki. Toisesta otteluparista tulee finaaliin ennalta heikompi ryhmä, on se sitten Marseille tai Salzburg.

Arsenalin leirissä on tapahtunut paljonkin sitten edellisen pelikierroksen. Arsenal pudotti viime kierroksella Moskovan CSKA:n, ja tämän jälkeen joukkueen manageri Arsene Wenger ilmoitti jättävänsä seuran 22 vuoden manageroinnin jälkeen. Eurooppa-liiga on Wengerin viimeinen mahdollisuus voittaa jotain suurta Arsenalissa. Voitto olisi myös tärkeää Arsenalin tulevaisuudelle, sitä kautta seura voi vielä päästä mukaan Mestareiden liigaan. UCL -paikka on rahakas, ja uudelle managerille iso tekijä uusien pelaajien houkuttelemisessa.

Wenger itsekin totesi lehdistötilaisuudessa aiemmin tällä viikolla, että Eurooppa-liigan voittaminen olisi hänelle suuri tyydytys, ja että Arsenalin nykyinen miehistö ansaitsisi jotain erityistä.

Atletico pettyi Mestareiden liigassa

Atletico Madrid on Arsenalin kovin vastus tämän kauden Eurooppa-liigassa. Se on edelleen Diego Simeonen valmennuksessa hyvin organisoitu ja tiukasti puolustava ryhmä. Atletico Madrid tipahti Eurooppa-liigaan, kun se jäi Mestareiden liigassa lohkonsa kolmoseksi AS Roman ja Chelsean jälkeen.

La Ligassa Atletico Madridilla on mennyt paljon paremmin kuin Arsenalilla Valioliigassa. Atletico on Espanjan liigassa sijalla kaksi, 11 pistettä Barcelonaa perässä ja neljä pistettä Real Madridin yläpuolella.

Joukkueet ovat melko samanlaisessa kunnossa juuri nyt, ei sen kummenpaa voitto- tai tappioputkea alla. Viimeisissä viidessä ottelussa Arsenalin saldo on 3-1-1 ja Atletico Madridin saldo on 1-2-2. Viime kierroksella Arsenal riepotteli West Hamia 4-1, Atletico pelasi Betisin kanssa tasan 0-0.

Lacazette maalivastuussa

Arsenalilla on tiukempi tilanne poissaolojen kanssa. Sairastuvan puolella joukkueen pelaajista ovat ainakin Mkhitaryan ja tietenkin edelleen Cazorla. Lisäksi Kolasinac, Wilshere ja Özil saattavat vielä joutua jättämään ottelun väliin. Tammikuussa hankittu Aubameyang ei saa pelata turnauksessa. Aika paljon ottelussa jää Lacazetten harteille, ja hän on tällä kaudella ollut pettymys.

Atletico Madrid pelaa ilman loukkaantuneita Filipe Luisia ja Juanfrania.

Unibetin kertoimet otteluun ovat 2.55 – 3.25 – 2.95, ja nämä lienevät aika hyvin kohdallaan. Vierasjoukkue on astetta parempi tällä kaudella ja juuri nyt. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta 1.75, ja sen voi laittaa kupongille. Jos Atletico hallitsee ottelua, niin maalipaikat ovat vähissä.

Arsenalin mahdollinen avaus: Ospina – Bellerin, Mustafi, Koscielny, Monreal – Ramsey, Xhaka – Welbeck, Ozil, Iwobi – Lacazette

Atletico Madridin mahdollinen avaus: Oblak – Vrsaljko, Godin, Savic, Hernandez – Correa, Thomas, Koke, Niguez – Griezmann, Gameiro

 

 

Unibetin kertoimet otteluun ovat 2.55 – 3.25 – 2.95, ja nämä lienevät aika hyvin kohdallaan. Vierasjoukkue on astetta parempi tällä kaudella ja juuri nyt. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta 1.75, ja sen voi laittaa kupongille.

Aseta vetosi