Arsenal - BATE Borisov 21.2.2019, Arsenal takaa-ajajana

Arsenal hävisi BATE:lle Valko-Venäjällä 0-1. Tänään BATE tuo varmasti oman maalin eteen kaiken mitä irti lähtee, eikä Arsenal ole ollut mitenkään vakuuttava joukkue viime viikkoina.
Arsenal - BATE Borisov
Helmikuu 21,2019
19:55

Arsenal hävisi Eurooppa-liigan pudotuspelin ensimmäisen osan BATE Borisovia vastaan vieraissa 0-1. Ja vielä kärkimies Lacazette sai ottelun lopussa punaisen kortin, eikä hän pääse tänään kentälle.

Arsenal oli BATE:n kentällä Valko-Venäjällä kehno. Se aloitti ottelun hyvin, mutta ensimmäisen vartin painostuksen jälkeen tilanteet alkoivat tasoittua. BATE teki ottelun ainoan maalin aivan puoliajan alla, eikä se mitenkään ollut erityisen ansaittu osuma. Kaiken kaikkiaan Arsenal oli avausjaksolla parempi joukkue, mutta kovin tehoton.

Arsenalin manageri Unai Emery olisi varmasti todella mielellään ottanut jotain matkaansa avausottelusta. Nyt otteluruuhkassa oleva Arsenal joutuu pelaamaan toisen osan tosissaan.

Arsenal on Valioliigassa pisteen mManchester Unitedia perässä viitospaikalla, ja kumpikin todella haluaa nelossijan sekä paikan ensi kauden Mestareiden liigaan. Arsenalin toinen mahdollisuus himoittuu UCL -paikkaan olisi sitten Eurooppa-liigan voittaminen, eli Emery joutuu nyt pitämään muniaan kahdessa korissa.

Arsenal on edelleen selvä suosikki jatkamaan tästä parista. Sen jatkopaikan kerroin on Unibetilla 1.33.

Ongelmapelaajia, Ramsey ja Özil

Unai Emeryllä on huolia kokoonpanon kanssa. Hän peri Arsene Wengeriltä joukkueen, joka ei ole aivan kaikin puolin toimintakuntoinen. Nimekkäät Aaron Ramsey ja Mesut Özil ovat olleet niin ailahtelevia, että Emery ei laita heitä välttämättä edes avaukseen, vaikka miehet olisivatkin täysin pelikuntoisia. Varsinkin Valioliigan toiseksi kovinta palkkaa saava Özil on ollut koko kauden aivan kummallisessa limbossa, sairaana tai kentälle päästyään todella saamaton. Ramsey lähtö kesällä Juventukseen on jo varmistunut, ja eiköhän Emery halua eroon myös Özilistä.

Ramseyn ja Özilin korvaajat eivät kuitenkaan hekään ole olleet erityisen hyviä, joten Arsenalin keskikentällä on ammottava aukko. Kesällä joukkue tämän paikkaa, mutta siihen on vielä aikaa.

Aubameyang on tänään varmasti avauksessa ja kärjessä, kun Lacazette kärsii pelikieltoaan. Leno pelannee maalissa, Cech ei ole viime aikoina ollut kovinkaan vakuuttava.

BATE:n kauden paras peli

Arsenalin voittaminen oli BATE:lle kova tulos. Sillä on kaapissa monia mestaruuksia Valko-Venäjän liigasta ja cupista, mutta kyllä suuren Valioliiga-seuran voittaminen play offs -matsissa on jotain muuta.

Viime kaudella BATE ja Arsenal kohtasivat myös Eurooppa-liigassa ja silloin Arsenal voitti molemmat alkulohkon ottelut yhteismaalein 2-10.

BATE aloitti tämän kauden Eurooppa-liigan heikonlaisesti. Se hävisi kolmesti neljässä ensimmäisessä ottelussa.

BATE:lla on ottelussa henkinen etu, paineet ovat Arsenalilla. BATE voi lähteä pelaamaan toista osaa tukkimalla Arsenalin pelin ja hermostuttamalla isännät. Arsenal voitti tammikuun lopulla kotonaan Cardiffin vain 2-1, ja samanlaisella tuloksella BATE jatkaisi.

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Maitland-Niles, Mustafi, Koscielny, Kolasinac; Xhaka, Torreira; Iwobi, Suarez, Mkhitaryan; Aubameyang

BATE Borisovin mahdollinen avaus: Scherbitski; Rios, Volkov, Filipenko, Filipovic; Baga, Dragun, Berezkin; Milic, Skavysh, Stasevich

Kyllä Arsenalkin osaa pelata, ja tässä maalissa vielä Özilkin mukana:

 

Vetomarkkina antaa kertoimen 2.75 siitä, että pelissä tulee alle 2,5 maalia. BATE varmasti pakittaa koko ottelun, ja jos Arsenal pääsee 2-0 -johtoon, niin sitten se haluaa tappaa pelin. Joka tilanteessa toinen haluaa ottaa pelistä pois kaiken vauhdin ja kaikki riskit.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä