Valioliiga: Arsenal - Chelsea lauantaina 19.1.2019 klo 19:30

Arsenal vai Chelsea? Kertoimet huutavat vierasvoittoa, mutta taidetaankin lähteä tasapelistä liikkeelle. Chelsea on viime aikoina ollut vahvempi, mutta näissä paikallispeleissä voi sattua yhtä sun toista. Tämä on se ottelu jonka tykkimiehet haluavat voittaa!
Valioliiga: Arsenal - Chelsea
tammikuu 19,2019
19:30

Valioliiga: Arsenal – Chelsea, maalirikas tasuri?

Lauantain Valioliigapelit päättävä Arsenal – Chelsea peli on täydellinen kuuden pinnan peli. Kuuden pinnan peli siksi, että joukkueet ovat peräkkäin sarjataulukossa ja voitolla toinen jää pinnoitta. Chelsea on edellä kuusi pistettä, joten voitolla Arsenal nousisi kolmen pinnan päähän.

Arsenalin esitys West Hamia vastaan ei vakuuttanut viime pelissä, tappio 1-0 nakertaa varmasti pitkään. Omat vaikeudet oli toki Chelsealla Newcastlea vastaan, mutta pakkopulla päättyi lopulta 2-1 sinisille. Millä Arsenal nousee takaisin voittokantaan, Chelsea ei todellakaan ole se helpoin vastus tässä Lontoon paikallisessa.

Molemmilla joukkueilla on loukkaantumisia ja muita poissaoloja, mutta niiden taakse ei voi mennä. 2.85 – 3.75 – 2.35 pitkävetokertoimet tähän peliin Unibetiltä kertovat Chelsean olevan suosikki, mutta Arsenal on pelannut erinomaisesti kotona tällä kaudella, vain yksi tappio. Tästäkö se toinen?

Näillä kokoonpanoilla joukkueet esiintyivät viime viikonloppuna, nähdäänkö kotijoukkelta Özil jo kehissä?

Arsenal (3-4-2-1)

Leno – Koscielny, Sokratis, Mustafi – Kolasinac, Xhaka, Guendouzi, Maitland-Niles – Iwobi, Aubameyang – Lacazette

Chelsea (4-3-3)

Arrizabalaga – Alonso, Luiz, Rüdiger, Azpilicueta – Kovasic, Jorginho, Kanté – Willian, Hazard, Pedro

Tuoksuu tasapelille, mutta onko Chelsea sittenkin…

Tulosvedossa pienimmät kertoimet ovat 1-1 lukemissa, mutta 1-2 / 9.00 ja 2-1 / 10.00 ovat tähän ihan hyviä hakuja, miksei myös 2-2 / 11.00. Eiköhän tässä vähintään se kaksi maalia tehdä?

Otteluun löytyy jälleen runsaasti pre-match betsattavaa ja tietenkin betsejä myös livenä. Kumpi johtaa puoliajalla tai onko peli tasan? 3.25 – 2.33 – 2.80 puhuvat tasapelin puolesta. Tilastoissa Arsenal on ollut puoliajalla peräti 14 kertaa tasurissa, se on johtanut vain kahdessa pelissä ja ollut kuudessa tappiolla. Chelsea ei puolestaan ole kuin kerran ollut tappiolla, 11 kertaa johdossa ja 10 kertaa tasapelissä. Tasurille on siis kyllä isot perusteet tässä.

Kotiotteluiden osalta Arsenalin tilastot ovat 2-6-3, Chelsean vieraspeleissä 5-4-1, joten tasapeli tai Chelsean johto on vaihtoehdot mitä lapulle laitetaan. Vai tuleeko tässä se tilastojen vastainen ohipeli?

Arsenal ei ole 10 peliin hävinnyt kotonaan, Chelsea on seitsemässä pelissä peräkkäisessä pelissä tehnyt vähintään yhden maalin vieraissa. Jatkuvatko molemmat putket vai vain toinen?

Eihän tämä nyt hirveän hyvää Arsenalille lupaile:

Chelsean paikka karata Arsenalilta

Mainio kuuden pinnan peli, vaikka kolme pistettähän voitosta saa. Tämä ottelu voi todellakin päättyä tasan, mutta tapahtumia tässä pelissä on varmasti vaikka muille jakaa. Kummalle sinun betsisi menevät?

Aseta vetosi