Valioliiga: Arsenal - Chelsea - kuuma paikallispeli!

Arsenalin ja Chelsean välinen peli ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Katso kaikki kertoimet tähän matsiin jossa molemmat vaanivat pinnoja omaan sarakkeeseen!
Valioliiga: Arsenal - Chelsea
Joulukuu 29,2019
16:00

Valioliiga: Arsenal – Chelsea, Lontoon kuuma paikallinen!

Sunnuntain ensimmäisenä Valioliigataistona nähdään mielenkiintoinen Lontoon paikallispeli kun Arsenal ottaa mittaa Chelseasta. Arsenalin syksy on ollut melkoista räntäsadetta alaviistosta, tähän mahtuu myös valmentajanvaihdos Unai Emerystä Mikel Artetaan. Debyytti puikoissa ei ollut mikään jättimenestys, 1-1 lukemista on toki hyvä lähteä liikkeelle.

Arsenalin kokoonpano 1-1 päättyneessä pelissä oli:

Leno – Saka, Luiz, Sokratis, Maitland-Niles – Xhaka, Torreira – Aubameyang, Özil, Nelson – Lacazzette

Arsenal ei ole voittanut 10 viimeisestä pelistään kuin yhden pelin, joten joukkue kaipaisi kipeästi pisteitä. Kauden kotipelaaminen ei ole ollut mitenkään parasta, mutta näissä Lontoon paikallisissahan voi tunnetusti lähteä se mopo hanskasta ja peli voi päättyä miten vaan. 2.95 – 3.85 – 2.35 kertoimet paljastavat että Chelsea on suosikki. Ja ihan syystä, sillä joukkue on yksi parhaista Valioliigan vierasjoukkueista.

Veikkaus: Kulmat tasan ja kerroin 7.50 kotiin?

Chelsea hävisi ehkä hieman yllättäen kotona Southamptonille 0-2, tuossa ottelussa avaus oli:

Kepa – Tomori, Zouma, Rudiger – Emerson, Jorginho, Kante, Azpilicueta – Willian, Hudson-Odoi – Abraham

Matsiin on paljon betsattavaa ja yksi mielenkiintoinen kohde on kulmapotkujen määrä. Joissain peleissä niitä tulee hieman enemmän kuin toisissa, mutta miten on tämän pelin laita? Yhteensä yli 9.5 kulman pelistä saa panokselle kertoimen 1.50, yli 10.5 kulmalle sitten 1.87. Onhan se hauskaa vaikka laittaa kaikki mahdolliset vedot kiinni aina yli 13.5 saakka ja jos kaikki sitten osuu niin nauraen pankkiin?

Kulmista voit betsata mm. yhteismäärää, kotijoukkueen tai vierasjoukkueen kulmien määrä ja sitä että kumpi saa eniten kulmapotkuja – 2.30 – 7.50 – 1.88. Tasapelillä tuostakin saisi mukavan kertoimen.

Entä kuka tekee ottelun maalit? Arsenalin Aubameyang 2.25 ja Lacazette 2.48 ovat hyviä vaihtoehtoja. Vierailta Abraham 2.16 ja vaikkapa Batshuayi 2.70 voisivat olla hyviä vaihtoehtoja tähän.

Lontoon paikallinen vääntö - Chelsea suosikki

Arsenalin taival tänä vuonna on ollut todella kuoppainen, alkaako uudet tuulet löytymään Artetan avulla? Katso kertoimet peliin ja lyö vetoa!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja