Arsenal - Huddersfield 8.12.2018, Arsenal on viimeksi hävinnyt elokuussa

Arsenal on pudonnut Valioliigan kärjen vauhdista, koska se on pelannut liikaa tasapelejä. Viimeisin Arsenalin tasuri oli muutama päivä sitten Old Traffordilta Manchester Unitedia vastaan.
Arsenal - Huddersfield
Joulukuu 08,2018
17:00

Arsenal pelasi arkiviikon kierroksella tasan 2-2 Manchester Unitedin Old Traffordilla. Huddersfiled taas hävisi vieraissa Bournemouthille 1-2.

Arsenal on sarjassa viitosena. Kärjen Man City on kymmenen pisteen päässä, kolmosena oleva Spurs on kaksi pistettä edellä.

Huddersfield on tällä hetkellä viimeisen sarjassa säilyvän paikalla, pisteen edellä viivan alla olevaa Southamptonia.

Arsenalin manageri Unai Emery sanoi Old Traffordin tasurin jälkeen olevansa ylpeä joukkueestaan, mutta taisi se vähän katkera tasuri olla, sillä Arsenal johti ottelua kahdesti. Siinä oli Arsenalilla hyvä paikka lyödä yksi naula lisää Jose Mourinhon arkkuun.

Arsenalilla on joka tapauksessa menossa hyvä jakso Valioliigassa. Se ei ole hävinnyt sitten elokuun puolivälin. Varsinkin toisella jaksolla Arsenal on jostain syystä ollut erityisen vahva. Se on tehnyt liigassa 34 maalia, ja näistä 25 tauon jälkeen.

Unai Emery taitaa olla Arsenalille sellainen sateentekijä, jota hänestä odotettiinkin. Arsene Wenger oli aikoinaan loistava manageri, suorastaan edistyksellinen, mutta Arsenal -uran loppupuolella hän alkoi jäyhästi toistaa vanhaa, ja homma meni jumiin. Arsenalilla on nyt Emeryn kanssa kaikki turneet mukaan lukien 20 tappiottoman ottelun putki. Edellisen kerran Arsenal on pelannut yhtä kovan sarjan marraskuussa 2007, jolloin sillä oli putkessa 28 ottelua ilman tappiota.

Arsenal ei ole Valioliigan kärjessä, koska sen mainiossa putkessa on liikaa tasapelejä. Kaikki turnaukset mukaan lukien sillä on nyt yhdeksästä viime ottelusta viisi tasapeliä.

Arsenalillakin on tiukka ohjelma euro-otteluineen. Viime viikolla se varmisti Eurooppa-liigan jatkopaikan voittamalla Vorskla Poltavan 3-0, ja se antaa Emerylle mahdollisuuden laittaa seuraavaan Eurooppa-liigan otteluun Qaranagia vastaan koko kakkosketjun.

Aaron Ramsey ja Rob Holding saivat kolhut Old Traffordilla, ja Holdingin vaiva vienee pitempäänkin. Mesut Özil on ollut muutaman ottelun sivussa selkävaivojen vuoksi, ja hän on edelleen poissa kokoonpanosta.

Huddersfield oli marraskuussa melko hyvä. Se pelasi kolme matsia ja sai seitsemän pistettä. Joulukuun alussa se sitten on hävinnyt molemmat ottelunsa. Marraskuussa se sai hilattua itsensä pois putoajien joukosta, mutta nyt näyttää taas pahalta. Bournemouthin kentällä Hudds oli epäonnekas, että se ei saanut pistettäkään. Avausjaksolla se puolusti huonosti, ja sitten 0-2 -tilanteessa alkoi takaa-ajo, mutta aivan tasoihin Hudds ei päässyt.

Huddersfieldin suurin ongelma on se, että maalinteko ei suju. Se on tehnyt vain kymmenen liigamaalia, koko sarjan vähiten. Paljon Huddersfieldistä kertoo se, että yksikään sen hyökkääjistä ei ole vielä tällä kaudella tehnyt liigamaalia.

Huddersfieldin managerilla Wagnerilla on muutama ongelma kokoonpanon kanssa. Sabiri loukkasi itsensä Bournemouth -ottelussa. Lowe on edelleen sivussa. Billing on pelikiellossa.

Arsenalin mahdollinen avaus: Leno; Bellerin, Mustafi, Sokratis, Kolasinac; Xhaka, Torreira; Iwobi, Mkhitaryan, Aubameyang; Lacazette

Huddersfieldin mahdollinen avaus: Lossl; Zanka, Schindler, Kongolo; Hadergjonaj, Williams, Hogg, Mooy, Durm; Pritchard, Depoitre

 

Kertoimet Arsenalin kotivoitolle ovat vain alle 1.30 -tason. Näin pieniä lukemia ei voi pelata. Unibetin kerroin sille, että Huddersfield ei tee maalia, on 1.96. Siihen voi lantit laittaa. Kyllä Arsenal pitää Huddersfieldin nollilla ainakin sen 55 kertaa sadasta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä