Valioliiga: Arsenal – Leicester klo 22:00 ma 22.10.2018

Saako Leicester maaliakaan aikaiseksi Arsenalin myllätessä? Lacazette, Aubameyan ja Özil, olisiko siinä kolmikko kotijoukkueen maalintekijöiksi? Ja vierailta Vardy? Katso kertoimet maalintekijävetoon ja lyö vetoa!
Valioliiga: Arsenal – Leicester
Lokakuu 22,2018
22:00

Valioliiga: Arsenal – Leicester klo 22:00 ma 22.10.2018

Maanantaina pelattavassa ottelussa Arsenal – Leicester ei ole kuin yksi suosikki ja se on kotijoukkue Arsenal. Kotijoukkueen kerroin 1.57 on todella pelattava, toki tätä matsia voi kokeilla pelata vaikka tasoitusvedossa. Unibet tarjoaa tähän kohteeseen kertoimet 1.57 – 4.40 – 6.25, joten Leicester saa kyllä yllättää isosti jos se aikoo tästä pisteen tai pisteet kairata.

Lacazette juhlii kaikkia Arsenalin maaleja. Ei vaan omiaan.

Arsenal on takonut maaleja alkukaudesta todella mukavaan tahtiin, Valioliigassa se on sijalla kolme tehdyissä maaleissa yhden ottelun muita vähemmän pelanneena. Neljä maalia on plakkarissa jo Lacazettella ja Aubameyangilla ja molemmat ovat oivallisia vaihtoehtoja maalintekijävetoon tässä pelissä. Arsenal on tehnyt viimeisissä kymmenessä ottelussa vähintään kaksi maalia per ottelu, joten tämä on oletus myös tähän otteluun, Leicesterin puolustus ei nyt ole mikään Valioliigan huikein, varsinkaan vieraissa ja Arsenalin kotikentällä.

Arsenal – Leicester otteluennakko

Maanantain peliin joukkueiden odotetaan lähtevän näillä kokoonpanoilla, molemmilla on muutamia pahoja poissaoloja, mutta näillä kokoonpanoilla kumpikin saa ihan mainion kokoonpanon jalkeille.

Arsenal (4-2-3-1)

Leno – Monreal, Holding, Mustafi, Bellerin – Xhaka, Torreira – Aubameyang, Ramsey, Özil – Lacazette

Leicester (4-2-3-1)

Schmeichel – Chilwell, Maguire, Evans, Amartey – Mendy, Ndidi – Albrighton, Maddison, Pereira – Vardy

Tulosvetoon haetaan kolme tulosta kokeiluun, 2-1 (8.00 Unibet), 2-0 (9.00 Unibet) ja 3-1 (10.50). Näillä ollaan todennäköisesti aika lähellä oikeaa tulosta.

Betsiä voisi laittaa vaikkapa laukauksista, tekeekö Arsenal ja Leicester yhteensä yli 10.5 laukausta kohti maalia (2.05) vai alle 10.5? Sille kerroin Unibetillä 1.68 ja jännitettävää riittää koko ottelun ajaksi. Arsenalilla on kahdeksan pelin jälkeen maalia kohti laukauksia 46 kappaletta ja Leicesterillä 39. Tässä kohtaa betsin voisi siis laittaa alle 10.5 vedolle.

Unai Emery laittaa Arsenalin taktista pakkaa uusiksi:

Arsenal jyrää tästäkin ottelusta pinnat?

Tykkimiesten ruuti on nyt kuivaa ja pari maalia vähintään on tullut useassa peräkkäisessä ottelussa. Ei kai Leicesterin puolustus niin tiivis ole että tuo jää toteutumatta? Katso kertoimet ottelun tulosvetoon ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt