Valioliiga: Arsenal - Leicester 25.10.2020 kello 21:15 - Arsenal suosikkina

Arsenalin kotikenttä on yleensä Leicesterille melkoista myrkkyä. Niin se taitaa olla tälläkin kertaa ja Arsenalille tästä pisteet, mutta millä lukemilla? Ja voiko Leicester tehdä temput ja voittaa ottelun?
Valioliiga: Arsenal - Leicester
Lokakuu 25,2020
21:15

Valioliiga: Arsenal – Leicester 25.10.2020

 • Pitkävetokertoimet (Unibet) 1.94 – 3.90 – 4.00
  TV:  Vsport ja Viaplay!

Valioliiga: Arsenal – Leicester

Pitkävetokertoimet ennustelevat Arsenalille tästä voittoa. Molemmat joukkueet pelasivat torstaina voitokkaasti Eurooppaliigassa, mutta Leicesterin peli oli parin pelin ajan nikehtynyt Valioliigassa. Kaksi peräkkäistä tappiota kotona ilman tehtyjä maaleja West Hamille ja Aston Villalle, nähdäänkö jotain parempaa Arsenalia vastaan vieraissa? Ei välttämättä jo mm. Jamie Vardy on edelleen sivussa pohjevamman takia.

Arsenal on myös ottanut kaudella kaksi tappiota Manchester Cityltä ja Liverpoolilta, joten sen myötä joukkueet ovat tasoissa. Arsenalin kotikenttä on kuitenkin ollut viimeiset 20+ vuotta Leicesterille tekemätön paikka, 10 pelissä vain yksi tasuri. Toki se on juuri se viimeisin tulos.

Lisää betsiehdotuksia

Valioliiga: Arsenal – Leicester kertoimet

Leicesterin 4.00 kerroin vieraissa on kyllä aika suolainen, mutta kun pelataan Arsenalin kotikentällä, ei tuota vierasvoittoa oikein voi ilman hyvää syytä lähteä ehdottamaan. Kyllä tässä korkeintaan tasurista on kyse, sillekin kerroin 3.90, mutta siis todennäköisempi kuin merkki 2 tähän peliin.

Unibetin valmiit kombot tarjoilevat tähän seuraavia kertoimia, kelpaisiko joku lapulle vai käytkö tekemässä ihan oman kombovedon Valioliigaan?

Nappaa 888Sport korotetut kertoimet

 • Korotetut kertoimet! Everton, Manchester United & Tottenham voittavat, kertoimet 7.50
  Arsenal & Pierre Emerick Aubameyang tekee maalin, kertoimet 6.00
  Manchester United & Marcus Rashford tekee maalin, kertoimet 4.50
  Pelaa
  Ota vaikka lapulle kaikki tai betsaa erikseen!

Arsenal – Leicester kokoonpanot

Molemmilla on useampia loukkaantuneita pelaajia toipilaana, mutta näillä mentiin nyt viikolla europeleissä avauksessa. Jos Leicester ei saa Jamie Vardyä kehiin tässäkään ottelussa, Leicesterin mahdollisuudet heikkenevät oleellisesti.

Arsenalin avaus torstaina:

Leno – Kolasinac, Gabriel, Luiz, Soares – Saka, Elneny, Thomas, Pepe – Lacazette, Nketiah

Leicesterin avaus torstaina:

Schmeichel – Fuchs, Evans, Fofana, Castagne – Mendy – Barnes, Praet, Tielemans, Maddison – Iheanacho

Arsenal iso ennakkosuosikki, onko Leicesteristä yllättäjäksi?

Arsenalin odotetaan vievän tämä ottelu, Valioliigassa Leicesterillä ollut viime aikoina vähän vaikeampaa. Toiko Eurooppaliigan pelit buustia tekemiseen?

Aseta vetosi