Valioliiga: Arsenal – Manchester United sunnuntaina 10.3.2019 klo 18:30

Molemmat joukkueet pelasivat europelejä viikolla, joten miten on palautumisen laita tähän peliin? Unitedilta nähtiin uskomaton nousu jatkoon, onko tuo mennyt päähän ja jalkoihin? Vai jatkuuko Solskjaerin kuherruskuukausi tämänkin pelin yli ja jopa kauden loppuun?
Valioliiga: Arsenal – Manchester United
Maaliskuu 10,2019
18:30

Valioliiga: Arsenal – Manchester United, kumpi on palautunut?

Kuuma kamppailu Arsenal – Manchester United päättää sunnuntai-iltana Valioliigan viikonlopun. Kummallakin on omat kokoonpanohuolensa ja kun joukkueet kirmasivat vielä viikolla eurokentillä, niin mitä mahdetaan saada aikaiseksi tässä pelissä? Veikkaus on että Arsenal tämän pelin hoitelisi jos pelkkiä kertoimia tuijotetaan.

Unibet listaa tähän omat kertoimet 2.35 – 3.55 – 3.00 ja näiden mukaan siis Unitedin hieno laukka Ole Gunnar Solskjaerin opastuksella ainakin toistaiseksi loppuisi tähän. Unitedilla on kuitenkin ihan kivat tilastot Arsenalin kotikentältä, Arsenal on vain kolmesti voittanut viime aikoina Unitedin kotonaan, viimeisimpänä lovena kilvessä on FA Cupin pelin 1-3 tappio.

Nyt Arsenalin tietä on hieman tasoitettu Unitedin puolesta sillä, että ainakin viikolla olleeseen europeliin Unitedilla oli jopa vaikeuksia saada kunnon kokoonpanoa. Ja tuloshan oli sitten melkoinen pommi, kysykää vaikka pariisilaisilta. Ainakin Paul Pogba pääsee pelaamaan tässä pelissä huilattuaan Champpari-pelin pelikiellon takia.

Arsenal – Manchester United, jatkuuko Unitedin lento?

Arsenal ei ole tällä kaudella hävinnyt kuin yhden pelin kotonaan, joten United lähtee haastamaan tätä tilastoa tosissaan. Arsenalin kotipeleissä toisella puoliajalla on tehty selvästi enemmän maaleja kuin ensimmäisellä puoliajalla. 11-7 ja 24-5. Etenkin otteluiden loput ovat olleet vieraille myrkkyä, Arsenal on tehnyt viimeisellä vartilla peräti 12 maalia ja päästänyt yhden. 12 maalia on koko Valioliigan paras lukema. United on puolestaan kunnostautunut etenkin ensimmäisen jakson lopussa vieraspeleissä, 11-3 lukema on omiaan kertomaan milloin United on vaarallisimmillaan.

Näillä kokoonpanoilla joukkueet pelasivat edellisen viikonlopun peleissä, viikkopeliin eurokentillä lyötiin varmasti kaikki parhaat mahdolliset ukot jopa pienellä riskillä kentälle. Mitkä kokoonpanot nähdäänkään tässä sunnuntain pelissä?

Arsenal 4-2-3-1

Leno – Monreal, Koscielny, Sokratis, Mustafi – Xhaka, Guendouzi – Iwobi, Ramsey, Mkhitaryan – Lacazette

Manchester United 3-5-2

De Gea – Shaw, Lindelof, Smalling, Young – Pogba, McTominlay, Pereira – Sanchez – Lukaku, Rashford

Unitedin sairaslista on pitkä, mutta Arsenal tuskin sortuu aliarviointiin?

Arsenal - Manchester United huippupeli!

Kumpikin siis janoaa pisteitä isosti, miten mahtaa käydä tässä pelissä? Katso huippuluokan pelikohteet tähän sunnuntain iltaotteluun ja päätä Valioliiga vedonlyönti voitollisesti! Tuoksuu tasapelille, mutta mitkä ovat lukemat? 1-1, 2-2 vai peräti 3-3?

Aseta vetosi