Valioliiga: Arsenal - Tottenham sunnuntaina 1.9.2019 kello 18:30

Huima Lontoon paikallispeli Arsenal - Tottenham. Molemmilla on ansaittu tappio alla, nyt on kurssin käännyttävä. Mutta kumpikin ei voi tässä voittaa, joten kummalle kolme pinnaa? Vai jaetaanko pisteet 1-1 tai 2-2 tuloksella? Betsaa!
Valioliiga: Arsenal - Tottenham
Syyskuu 01,2019
18:30

Valioliiga: Arsenal – Tottenham, paikallispelissä paukutellaan maaleja?

Yksi Valioliigan mielenkiintoisimmista peleistä pelataan lauantai-iltana Lontoossa. Ottelussa Arsenal saa vastaansa Tottenhamin. Kummankin alkukauden kolme peliä ovat olleet lievää vuoristorataa ja molempien pelissä on paljon parantamisen varaa. Tässä ottelussa pitkävetokertoimet ovat 2.50 – 3.60 – 2.70, joten melkoisen tasaisissa merkeissä mennään. Tasapelikin on ihan mahdollinen, tosin siinä menetetään yksi kokonainen piste alkuperäiseen kolmeen pisteeseen.

Arsenalin kausi alkoi hienosti kun se voitti ensin Newcastlen vieraissa 0-1, sen jälkeen kaatui Burnley kotona 3-1. Ensimmäinen tosikoitos ja ehkä koko kauden pahin peli eli vierasmatsi Liverpoolia vastaan päättyi sitten lopulta 3-1 Poolin voittoon.

Tottenham avasi kauden hienosti Aston Villaa vastaan ja kaatoi joukkueen 3-1. Vieraspeli Manchester Cityä vastaan päättyi lopulta värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2. Mahalasku nähtiin viikonlopun Newcastle-pelissä, Spurs hävisi tuon pelin 0-1.

Veikkaus: Özil ja Kolasinac Arsenalilta kehiin?

Viikonlopun peleihin lähdettiin näillä kokoonpanoilla, tuleeko isojakin muutoksia? Arsenalin kokoonpanossa ei vieläkään nähty kentällä asti pelaajia Kolasinac & Özil. Dele Alli ilmeisesti on pelikuntoinen näiden tietojen mukaan lauantaina – tuleeko jo avaukseen vai vasta vaihdosta kehiin? Spurs todella tarvitsee tätä ukkoa.

Arsenal 4-3-1-2

Leno – Monreal, Luiz, Sokratis, Maitland-Niles – Willock, Xhaka, Guendouzi – Ceballos – Aubameyang, Pepe

Tottenham 4-2-3-1

Lloris – Rose, Sanchez, Alderweireld, Walker-Peters – Winks, Sissoko – Son, Lamela, Lucas – Kane

Kuka mahtaa tehdä ottelun ensimmäisen maalin ja tuleeko sitä yleensä? No sen verran maalirikkaita pelejä on tässä viime aikoina nähty että odotusarvo tähän peliin on se 2-3 maalia. Ensimmäisen maalin kerroin Aubameyang 4.90, Lacazzette 6.40, Pepe 7.00 Arsenalilta, Tottenhamilla Kane 5.00, Son 6.75, Lo Celso 9.00… löytyisikö avausmaalin tekijä näistä pelureista? Toki Christian Eriksenin 11.00 houkuttaa jos on avauksessa.

Pohjois-Lontoon Derby on taatusti kuuma peli ja korttejakin taitaa tässä pelissä viuhua. Nähdäänkö jopa ulosajoja? Se voi pahimmillaan tai parhaimmillaan muuttaa koko pelin suunnan. Puoliajalla peli voi olla vielä vaikka tasan 0-0 tai 1-1, kertoimet puoliaikavetoon menevät 2.95 – 2.28 – 3.15. Minkä puolesta sinä betsaat?

Dani Ceballos - lainapelaaja vireessä!

Dani Ceballos on ihastuttanut jo alkukaudesta Arsenalin kannattajia ja todennäköisesti otteet vaan paranevat. Tässä ottelussa on luvassa maaleja, joten todennäköisesti Dani Ceballos ainakin yhden maalin syöttää? Kerroin 5.00 on keskikenttämiehelle hyvä kerroin! Nappaa omalle kupongille!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja