Arsenal - West Ham 22.4.2018, Arsenal valmistautuu torstain otteluun

Arsenal pelaa torstaina Eurooppa-liigan välierän Atletico Madridia vastaan. Arsene Wenger jo totesi, että Eurooppa-liiga on loppukauden ykköstavoite.
Arsenal - West Ham
huhtikuu 22,2018
14:30

Arsenal pelaa tänään kotonaan West Hamia vastaan, mutta joukkueen keskittyminen on varmasti jo suunnattu ensi viikon Eurooppa-liigan semifinaaliotteluun Atletico Madridia vastaan. Valioliigasijoituksella Arsenal ei enää pääse ensi kauden Mestareiden liigaan, joten Eurooppa-liiga on sen mahdollisuus päästä rahakkeeseen UCL-turneeseen ja vielä lopettaa kausi voittamalla europokaali. Ja olisihan se voitonjuhlat mainio lopetus Arsene Wengerin 22-vuotiselle Arsenal -kaudelle. Wenger on jo sanonut, että Eurooppa-liiga on Arsenalin ykkötavoite loppukaudella.

”Tämä viikonloppu on valmistautumista torstaita varten. Lepuutin useimpia pelaajia CSKA -ottelun jälkeen, ja he tarvitsevat nyt pelin, Wenger sanoi.

Arsenal ei pääse top neloseen

Arsenal on nyt Valioliigassa kuudentena, matkaa neljäntenä olevaan Tottenhamiin on jo 14 pistettä. Jos Arsenal voittaa loput viisi otteluaan ja Spurs häviää loput neljä, niin sitten Arsenal ehtisi edelle, näin ei tietenkään käy.

West Hamin homma loppukaudella on varmistaa paikka ensi kauden Valioliigaan. Sillä on kuuden pisteen etumatka viivan alla olevaan Southamptoniin, ja Sotonilla on vielä neljä ottelua jäljellä. Hammersin 35 pistettä saattaisi jo riittää sarjapaikan uusimiseen.

West Ham on pelannut kaksi viimeistä otteluaan tasan 1-1, ensin Chelsean kentällä ja perään kotona Stokea vastaan. Ennen Chelsea -ottelua Hammers voitti Southamptonin 3-0.

Ottelusta saattaa tulla maalijuhla. Kymmenessä Arsenalin viime ottelussa yhdeksässä on tehty maaleja yli 2.5. Arsenalin kaksi viimeistä kotiottelua ovat päättyneet 3-2 ja 4-1, viimeiset 13 ottelua Emiratesilla ovat päättyneet yli 2.5 maalin. 31 viimeisessä Valioliigan kotipelissään Arsenal on jäänyt ilman maalia vain kerran.

West Hamin vieraspeleissäkin on osuttu maaliin. Chelsean kentällä pelattua 1-1 -tasapeliä ennen Hammers hävisi kahdesti peräkkäin 1-4 ja sitä ennen 1-3. Vastukset olivat Swansea, Liverpool ja Brighton. Yhdeksässä Valioliigan edellisessä vierasottelussaan West Ham on tehnyt vähintään yhden maalin.

Parhaimmilla peliin

Vetomarkkinakin on luonnollisesti huomannut, että maaleja saattaa tulla. Yli 3.5 maalia on Unibetilla vain kertoimella 2.30. Ottelun kertoimet ovat 1.50 – 4.80 – 6.70.

Arsenal ilmeisesti antaa avainpelaajille paikan avaukseen, joukkue hakee hyvää ottelua torstain välierän alle. West Ham tietenkin pelaa parhaimmillaan. Arsenalin kokoonpanosta puuttuu varmuudella vain pitkäaikaisloukkaantunut Santi Cazorla. Henrikh Mkhitaryanin ja Jack Wilsheren pelaaminen on epävarmaan. Hammers on ilman nelikkoa Antonio, Byram, Obiang ja Reid. Collins ja Ogbonna saattavat pelata.

Totals -raja on noussut sen verran korkeaksi, että siihen voisi laittaa panoksen vastalauseena. Alle 3.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.64. Sen voi pelata. Eiköhän Arsenal myös keskity puolustukseen Atletico Madrid -ottelun alla.

Arsenalin mahdollinen avaus: Cech; Bellerin, Mustafi, Chambers, Kolasinac; Elneny, Xhaka; Welbeck, Iwobi, Ramsey; Aubameyang

West Hamin mahdollinen avaus: Adrian; Rice, Ogbonna, Creswell; Zabaleta, Masuaku, Noble, Kouyate; Lanzini, Mario, Arnautovic

 

 

Totals -raja on noussut sen verran korkeaksi, että siihen voisi laittaa panoksen vastalauseena. Alle 3.5 maalia saa Unibetilta kertoimen 1.64. Sen voi pelata. Eiköhän Arsenal myös keskity puolustukseen Atletico Madrid -ottelun alla.

Aseta vetosi