Arsenal - West Ham 25.8.2018, Hammers Arsenalia enemmän sekaisin

West Ham ja Arsenal ovat kumpikin vielä kesken uudelleenrakentamisensa kanssa. Arsenal on pelannut tällä kaudella paremmin, vaikka kumpikaan ei ole ottanut vielä pistettäkään.
Arsenal - West Ham
Elokuu 25,2018
17:00

Arsenal ja West Ham ovat kumpikin muutoksessa, eikä homma ole vielä ollenkaan valmis. Kumpikin joukkueista sai kesällä uuden managerin, eikä Arsenalin Emery tai West Hamin Pellegrini missään nimessä ole saanut vielä joukkuetta mieleisekseen.

Kumpikin joukkueista on aloittanut kauden kahdella tappiolla. Arsenal hävisi avauksessa Manchester Citylle kotikentällä Emiratesilla 0-2, ja siinä pelissä kaikki oli aivan kuin viime kaudella Arsene Wengerin kanssa. Arsenal oli selvästi heikompi ryhmä. Viime kierroksella Arsenal oli sitten epäonninen, kun se hävisi Chelsean kentällä Stamford Bridgellä 2-3. Se tuli tasoihin kahden maalin tappioasemasta, kunnes sitten Chelsean Alonso teki voittomaalin kun kymmenisen minuuttia oli jäljellä. Arsenalillakin oli ottelussa paikkansa vaikka voittoon asti.

Kolmen peräkkäisen tappion putki heti kauden alusta olisi Arsenalille epätyypillistä. Viimeksi se on hävinnyt kolme ensimmäistä kaudella 1954-1955.

West Ham on tottuneempi häviämään. Se on aloittanut kauden kolmella tappiolla jo kahdesti tällä vuosikymmenellä, kaudella 2011-2012 sekä viime kaudella.

West Ham hävisi avausottelussa Liverpoolin Anfieldilla tylysti 0-4. Siitä ottelusta ei kovin paljon voi johtopäätöksiä vetää, Pool lienee juuri niin hyvä kuin siitä ounasteltiinkin. Viime kierroksella Hammers sitten heitti kotikentällään pisteet menemään, kun Bournemouth tuli takaa rinnalle ja ohi.

Arsenalin ottelussa Chelsean kentällä oli niin paljon lupaavaa, että joukkue on hyvä vetokohde tänä viikonloppuna. Kerroin tosin ei huimaa, suora voitto saa alle 1.40 -tason kertoimia.

Hammers vaikuttaa olevan vielä kauempana valmiista paketista kuin Arsenal. Uusi manageri ja uusia pelaajia, se vaatii aikaa. Arsenalin ja West Hamin 22 viime ottelusta Arsenal on vottanut 17,ja Hammerson voittanut vain kauden 2015-2016 avausottelun Emirateissa 2-0.

Ennen kautta Arsenal rankattiin hyväksi hyökkäyspään joukkueeksi, ja tämä näyttää kyllä pitävän paikkaansa. Joukkueessa on paljon luovia pelaajia, ja Emery saanee kaikki starat pelaamaan tasollaan. Henrikh Mkhitaryanin ja Mesut Özilin syötöt keskikentällä ja Aubameyangin sekä Lacazetten viimeistely tulee tällä kaudella olemaan toimiva yksikkö, näin voinee melkein luvata.

Arsenal on nyt päästänyt viisi maalia kahdessa ottelussa, mutta vastukset ovat olleet kovia. Arsenalin puolustus lienee parempi kuin viime kaudella, jolloin se päästi Valioliigassa peräti 51 maalia, eli 24 maalia enemmän kuin Manchester City.

Sellaisenkin tilastofaktan voi ottelusta nostaa esille, että joukkueiden managerit Unai Emery sekä Manuel Pellegrini kohtasivat aikoinaan kymmenen kertaa La Ligassa. Emery voitti kolmesti ja Pellegrini neljästi.

Arsenalin mahdollinen avaus: Cech – Bellerin, Mustafi, Sokratis, Monreal – Guendouzi, Torreira – Mkhitaryan, Ramsey, Iwobi – Aubameyang

West Hamin mahdollinen avaus: Fabianski – Zabaleta, Balbuena, Ogbonna, Cresswell – Noble, Sanchez – Yarmolenko, Wilshere, Anderson – Arnautovic

 

Unibet antaa kertoimen 1.96 vedolle Arsenal -1.5. Siihen voi lantit laittaa, Arsenal on astetta parempi joukkue, ja se lienee paremmassa kunnossa. Arsenalin kärkipääkin on kova, kunhan kaikki natsaa.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä