AS Roma - Real Madrid 27.11.2018, kotijoukkueelle betsi

Vetomarkkina on saanut vierailija Real Madridista selvän suosikin otteluun. Real ei voita ottelua lähes joka toisella kertaa, lantit on syytä laittaa kotijoukkueelle.
Marcelo, Real Madrid
AS Roma - Real Madrid
Marraskuu 27,2018
22:00

AS Roma ja Real Madrid ovat kumpikin hävinneet yhden lohkovaiheen otteluista ja voittaneet kolme. Roman tappio tuli Real Madridin vieraana kauden avausottelussa lukemin 0-3. Real Madrid hävisi lokakuun alussa Moskovassa CSKA:lle 0-1.

Serie A:n puolella AS Roman kausi on mennyt alamaissa, mutta Mestareiden liigassa homma kulkee melko mukavasti. Italian liigassa Roma on voittanut viisi, pelannut neljä tasan ja hävinnyt neljä. Sarjasijoitus on vasta seitsemäs, Juventus sarjan kärjessä on jo 18 pisteen päässä ja nelosena oleva Lazio neljän pisteen päässä. Viime Serie A:n kierroksella AS Roma hävisi vieraissa Udineselle 0-1.

Mestareiden liigan lohko G ei ole järin kova. Romalla ja Real Madridilla on kummallakin viiden pisteen etumatka CSKA Moskovaan. Plzen on lohkojumbo yhdellä pisteellä. Jos ei mitään kummallista tapahdu, niin sekä Roma että Real Madrid jatkavat pudotusotteluihin. Kummallekin sopisi illan ottelusta tasuri. Tällöin ne voisivat pudota jatkosta vain, jos CSKA jotenkin voittaisi Real Madridin Espanjassa.

AS Roma on tällä hetkellä melko hyvässä kunnossa. Kaikki turnaukset mukaan lukien se on voittanut nyt seitsemän ottelua viimeisistä 11 pelistä. Udinese -tappio katkaisi viiden tappiottoman pelin sarjan.

Mestareiden liigan kahdessa aikaisemmassa kotiottelussa Roma on ollut virheetön, kaksi voittoa ja maalisuhde 8-0.

Viime kaudella AS Roma oli yksi Mestareiden liigan yllättäjiä. Se putosi pelistä vasta semifinaaleissa, joissa Liverpool oli parempi. AS Roma toki menetti muutaman avainpelaajan viime kesänä, veskari Alisson lähti Pooliin ja keskikentän Nainggolan Inter Milaniin ja Strootman Marseilleen.

AS Roma joutuu pelaamaan ilman Kostas Manolasia, hän sai Kreikan maajoukkueen matkassa nilkkavamman. Daniele De Rossi ei ole pelannut noin kuukauteen, eikä hän varmaan tänäänkään ole mukana. Pastore ja Perotti ovat myös sivussa. Dzeko ja Under huilasivat viikonloppuna, ja ovat nyt varmasti avauksessa.

Real Madrid hävisi viikonloppuna La Ligassa pikkuseura Eibarille selvästi 0-3. Kaikki ei todellakaan ole hyvin Realin leirissä, eikä managerin vaihto Solariin ainakaan lopullisesti hoitanut tilannetta. Ennen maaotteluataukoa oli voittanut kaikki neljä Solarin manageroimaa ottelua, mutta breikkiin tyssäsi hyvä vire.

La Ligassa ovat muutkin tällä kaudella kompuroineet, ja kehnosta vireestä huolimatta Real Madrid on vain kuusi pistettä sarjakärki Sevillaa perässä.

Real Madrid on nyt lohkoykkönen maalierolla. Kolmena viime keväänä Mestareiden liigan voittanut Real ei ole jäänyt semifinaalien ulkopuolelle kahdeksaan viime kauteen.

Se on ollut euro-otteluissa vieraskentälläkin kova. 20 viime vierasottelusta se on voittanut 12 ja hävinnyt vain neljä.

Solari saattaa tuoda tuoreita pelaajia kentälle surkean Eibar -ottelun jälkeen,mutta vaihtoehtoja ei ole niin kovin paljon. Nacho ja Casemiro ovat varmasti sivussa. Dani Carvajal voisi tänään olla avauksessa. Dani Ceballos oli kehno Eibaria vastaan, Isco varmaan ottaa hänen paikkansa. Marco Asensiokin on ollut täysin epävireessä.

AS Roman mahdollinen avaus: Olsen; Santon, Fazio, Jesus, Kolarov; N’Zonzi, Cristante; Florenzi, Pellegrini, Under; Dzeko

Real Madridin mahdollinen avaus: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Isco, Kroos, Modric; Lucas, Benzema, Bale

 

Vetomarkkina on saanut Real Madridista selvän suosikin. Se ei ole oikein, ailahtelevan Realin kerroin AS Roman kotikentällä on vain noin 2.15, ja se on liian vähän. AS Roma +0.5 saa Nordicbetiltä kertoimeksi 1.81 ja se kelpaa peleihin oikein hyvin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä