AS Roma - Torino 19.1.2019 klo 16.00

Viime kaudella aina Mestarien liigan välierissä asti esiintynyt AS Roma ei ole tämän kauden esitysten perusteella ensi kaudella kilpailemassa seurajalkapalloiluin himoituimmasta pystistä. Tällä hetkellä edes paikka Eurooppa-liigassa ei ole varma. Oman haasteensa tuo Torino joka niin ikään tavoittelee paikkaa Euroopan kentillä.
AS Roma - Torino
tammikuu 19,2019
16:00

AS Roma löytänyt uuden vaihteen

AS Roman kausi käynnistyi tukkoisesti. Viime kaudella loistanut joukkue hävisi paljon pisteitä sekä isoille että pienille joukkueille ja seura menettikin käytännössä jo marraskuussa kaikki mestaruusmahdollisuutensa. Roomassa huhuiltiin jo valmentaja Eusebio Di Francescon potkuista mutta juuri ennen joulua tapahtui jotain. AS Roma on voittanut nyt edellisestä viidestä kamppailustaan neljä Serie A:ssa ja Coppa Italiassa. Ainoa tappio on tullut Juventukselle, joten sitäkään ei tässä tapauksessa tarvitse laskea. Rooma pääsee iltapäivän ottelun todennäköisesti parhaalla mahdollisella miehistöllään, kun sekä Edin Dzeko, Lorenzo Pellegrini ja Javier Pastore ovat kuntoutuneet vammoistaan. Kaksi jälkimmäistä kuitenkin aloittanevat ottelun vaihtopenkillä.

AS Roman ennakoitu kokoonpano näyttää tältä:

Olsen, Kolarov, Manolas, Fazio, Florenzi, Cristante, Nzonzi, Shaarawy, Zaniolo, Under, Dzeko

Torino erikoistunut tasureihin vieraskentällä

Jos AS Roma on aloittanut kauden jälkimmäisen puoliskon hyvin niin samaa ei voi sanoa Torinosta. Joukkue on sarjataulukossa vain kolmen pisteen päässä AS Romasta mutta Pohjois-italialaiset ovat onnistuneet voittamaan vain yhden kamppailun edellisestä viidestä. Tällä hetkellä näyttää siltä Torino on jäämässä lopullisessa kilpajuoksussa jopa Atalantan ja Sampdorian jalkoihin, jollei otteet pian piristy. Torino on kuitenkin yllättävän vahva vierasjoukkue ja mikä otteluun oman mielenkiinnon. Torino on nimittäin viimeksi hävinnyt vieraskentällä virallisessa sarja tai cup-ottelussa viime vuoden huhtikuussa Atalantalle. Tämän jälkeen 13 vierasottelua ovat tuottaneet 4 voittoa ja peräti 9 tasapeliä. Tämän faktan valossa tasapeli kerroin 4.05 on melko houkutteleva vaihtoehto.

Torinon ennakoitu kokoonpano:

Sirigu, Djidji, Nkoulou, Bremer, Ansaldi, Rincon, Lukic, Aina, Falque, Belotti, Zaza.

Tasainen ottelu tulossa

Kuten aina Italialaisessa futiksessa, ottelusta on odotettavissa tasainen ja vähämaalinen. AS Roma on voittanut 9/10 edellistä kotiotteluaan Torinoa vastaan ja yleisin lopputulos joukkueidenkeskinäisissä otteluissa on ollut 1 - 0. Suosittelemmekin tänään kokeilemaan lapulle joko tulosvetoa 1 - 0 NordicBetin kertoimella 7.55 tai sitten tasapeliä kertoimella 4.05. Kumpi on sinun valinta vai nappaatko kiinni eri kohteen?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä