Liiga: Ässät - Pelicans klo 18:30 ke 10.10.2018

Ässien alkukauden pelit ovat menneet totaalisesti penkin alle, onko nyt tilanne toinen? Lahden Pelicans on pelannut mukavasti alkukauden vaikka parantamisen varaa on sielläkin. Minkämoinen taistelu tullaankaan näkemään pisteistä?
Liiga: Ässät - Pelicans
Lokakuu 10,2018
18:30

Liiga: Ässät – Pelicans klo 18:30 ke 10.10.2018

Jonkun pitää aina olla viimeinen, mutta alkaisikohan Ässille jo pikkuhiljaa riittämään? Yhdeksan ottelua, ei yhtään voittoa varsinaisella peliajalla. Ei Ässät voitollakaan vielä nouse jumbopaikalta mihinkään, sillä eroa seuraavaan joukkueeseen eli Lukkoon on jo viisi pistettä. Säälipleijariviivaan on se 9 pinnaa, mutta kausikin on vielä nuori. Kyllä se Ässät sieltä nousee taistelemaan pudotuspelipaikoista, juuri nyt vaan on hieman vaikeaa.

Pelicans pääsee sittenkin Tallinnaan. Tuskin kuitenkaan muuttoa on edessä?

Ässillä homma kiikastaa pitkälti maalinteosta, sillä yhdeksään peliin 17 maalia on alle kaksi maalia per peli. Ei niillä kovin usein niitä otteluita voiteta. Samoin ylivoimaprosentti on mallia vahva olut, 7,14%. Se on heittämällä koko Liigan heikoin, Tappara pääsee toki lähelle 12,12% lukemallaan. Myös alivoima on koko Liigan heikointa, tarjoaako lievässä vastatuulessa purjehtiva Pelicans tähän nyt apua?

Pelicansin kausi ollut vuoristorataa

Pelicansin kausi on mennyt ihan kohtuullisesti, tosin 10 pelistä sillä ei ole kuin 3 voittoa varsinaisella peliajalla. Toki se on kerännyt jo neljä tasuripinnaa ja kerran jatkoilta on sille tullut myös pinna lisää. Maaliero on sekin plussalla 27-25, tässä on iso ero Ässien vastaavaan 17-34 lukemaan. Ässien pelastus tässä ottelussa voi olla Pelicansin surkea vieraspelaaminen, neljä peliä ja yksi voitto ja vain 7 tehtyä maalia. No Ässiä vastaan Pelsut voi toki tehdä vaikka sen seitsemän jos Ville Nieminen on saanut jengin taistelumoodiin.

Maalintekijöistä kotijengiltä kupongille voi pikku riskillä laittaa Sakari Salminen 2.80, Lauri Tukonen 3.25 ja Jarno Kärki 3.90 kolmikkoa, vierailta voisivat onnistua tässä matsissa vaikkapa Jesse Mankinen 3.70, Hannes Björninen 4.35 tai Hynek Zohorna 4.35. Parhaassa tapauksessa onnistuvat kaikki ja peli päättyy 3-3 varsinaisen peliajan jälkeen? Tulosvedossa sille on tarjolla kerroin 14.00 Unibetillä. 2-2 tasurille 11.00 ja 4-4 tasuri toisi rahat takaisin jo kertoimella 4-4. Jatkuuko Ässien taaperrus vai Pelicansin vierastaaperrus? Pinnoja tarvitsisi molemmat, mutta kumpi niitä napsii?

Marttisesta Ässien messias?

Ässät saa voittosarakkeen neitseellisen nollan puhki?

Jälleen olisi iso mahdollisuus avata voittosarake varsinaisella peliajalla, mutta Pelicans on varmasti tästä eri mieltä. Ässät on tyhjentänyt Lukon pajatsoa Tukosella ja Marttisella, onko näistä herroista tähän peliin jo iso apu?

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt